Bajden: Kosovo treba da bude nezavisna država, a ne deo Srbije

Ostavite komentar


    1. Vi ce da platite skupo taj sporazum.
      Zato sto ce Bajden pobediti ..Za nas on zna da smo bili prisilni ..

  1. Pitanje koje niko u svetu ne sme da postavi: A kada će država Teksas dobiti svoju dugo željenu nezavisnost? Katalonija? Tibet? Novorusija? Ne bih da nabrajam dalje samo pitam da li da uzvikujemo: živela demokratija ili smrt demokratiji!

    1. @Mirjan***“Nezavisnost“ se ne dobija već se osvaja voljom svojih građana,a koliko vidim Teksašani nemaju želju da dignu ustanak protiv USA!

      1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

        Imaju tvoji drugari Albanci sa Kosova a i ti sa njima, maticnu drzavu koja se zove Albanija pa se tamo igrajte drzave, izivljvajte se i radite sve sto vole aljbanske patriljote. Koga zanima. Dosadni ste vise.

      1. @Rodoz

        Cenis da je potrebna jos jedna srpska drzava? Kapiras da su Srbi ogromna vecina u Vojvodini i da bi ta „nezavisna Vojvodina“ bila drzava Srba?

        1. Nije drzava Srba nego svih njenih gradjana koji u Vojvodini zive, a sto se tice Srba ogromna vecina tih koje kazes se izjasnjavaju kao Vojvodjani, kao i Madjari sto se izjasnjavaju, i Rumuni , Slovaci, Nemci i ostali, dakle? I bas to sto se tice vecinskog naroda, isto je i na Kosovu bio vecinski pa dalje znas sta je bilo, morace i u Vojvodini uskoro da se desi referendum uz posredovanje stranih zemalja, a ne samo uz bosansko-srbijanski lobi.

          1. @re
            Ti si sav preplanuo, boli te istina, jer si navikao da zivis u lazima falsifikovane istorije malo se edukuj i izbaci pink i hepi iz glave , verovatno si jedan od onih sto nosaju sajkace sa kokardama pa se tako zestis , jer da nisi jedan od takvih nebi ni pisao tako kratke komentare bez argumenata i bez osnove.

  2. Da li Bajden po tom istom osnovu priziva i nezavisnost za Teksas u odnosu na SAD, i na Republiku Srpsku u odnosu na BiH , na Palestinu …itd ?

  3. Ma kako da ne. Da Kosovo bude drzava. Kosovo pripada Srbiji. Tako ce i ostati. Sve mi se vise gadi Amerika ,ljudi,… id njih nista dobro

  4. Jel to onaj Bajden što ga je buczavi u Beigradu dvorio i hvalio i sa njim delio žal za preminulim sinom?

  5. ko je Bajden da nekom određuje srpsku teritoriju !!!?????
    Kosovo je oduvek bilo Srbsko i ostaće tako !!!!!!!!!!
    Bajden nek se kloni naših teritorija
    Nek određuje njegovu ameriku kome
    Kosovo

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti 10

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti

Očekuje nas vruća jesen. Pored Eko straže u protestima protiv ekoloških problema (jer nije samo Rio Tinto u fokusu) sada se nalazi već stotina grupa građana. Ne mogu sve uhapsiti, a svako hapšenje samo još više rasplamsava bes građana, poručuje u razgovoru za Danas osnivač i vođa pokreta Eko straža Bojan Simišić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.