Bakarec „kao Atila Bič Božji“: Vređao i optužio opoziciju da Vučiću prete ubistvom, Aleksić uzvratio – teško Vučiću kad ga takvi brane

Ostavite komentar


  1. Да ли се Коштуница макар мало стиди због овога Бакареца. Или још боље: Спаваш ли мирно Владета Јанковићу?

  2. Opozicijo zašto i dalje sediš u kuću smrada.Kreni u narod po selima i gradovima to je jedini način borbe za buduće dobro, ako je i vama do toga stalo

  3. Režija PINK-a, a govore prepisuju iz parova. Gospodin Vladeta Janković dostojan poslanik, obrazovanje dolazi do izražaja, kaže mnogo sa malo reči, profesor u pravom smislu reči. Milina ga je slušati, vaspitan, kulturan, primer kako poslanik treba da se ophodi i ponaša pre svega prema gradjanima Srbije.

  4. Jadna nam je majka sa Bakaracem i slicnima.
    Majko Srbijo dokle ces da trpis taj olos?

  5. Atila je u rimskom Naisusu odnosno Nišu ubio sve ljude i sve životinje, palio je, pljačkao, ubijao i silovao, rušio celu Evropu i civilizaciju. Pravi i tačan uzor za Bakareca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.