Bakarec povezuje opoziciju sa paljenjem deponija 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Poslanik SNS Nebojša Bakarec sugeriše na svom Tviteru nalogu da lider SSP Dragan Đilas i inicijativa Ne davimo Beograd imaju političke koristi od paljenja deponija.

On je danas napisao:“Ko pali deponije i zbog čega? Ovo nije slučajno. Zna se ko pokušava da izvuče političku korist iz zapaljenih deponja -„Ne davimo Beograd“ i Đilasov SSP. Za njih je ovo uspešan početak izborne kampanje-spaliti Srbiju, ugušiti Srbiju i za to optužiti vlast”.

Ovo nije prvi tvit Bakareca u kojem povezuje Đilasa i Ne davimo Beograd sa dešavanjima u Vinči. On se juče, opet na Tviteru, zapitao ko je podmetno požar na deponiji u Vinči.

I uz to postavio fotogafiju plamena u kojoj su lica Dragana Đilasa i Dobrice Veselinovića.

Bakarec je uz fotografiju plamena napisao i „ Napali su i zapalili Skupštinu Srbije i RTS, 2000. i 2020. Napali su i zapalili zgradu SPS i policije u Majke Jevrosime, 2000. godine. Onda uopšte ne čudi da su zapalili i deponiju u Vinči! Vatra hoda sa njima! Piromani“.

Juče su režimski mediji takođe sugerisali da inicijativa Ne davimo Beograd ima veze sa paljenjem deponije, na šta je inicijativa reagovala saopštenjem u kojem se navodi da vlast lažima pokušava da skrene pažnju sa svoje odgovornosti, kao i da ih plaši podrška koju pokret uživa među građanima Beograda i Srbije, i međunarodna podrška pokretu.

Najavili su i odgovarajuće pravne procese protiv medija koji su to svesno objavili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari