Bakarec povezuje opoziciju sa paljenjem deponija

Ostavite komentar


  1. Pitajte Bakareca odakle mu 7 stanova u krugu dvojke? Njegove izjave su za Kliniku za psihijatrijske bolesti pa možda misli da se izvuče na neuračunljivost

  2. Marinika se slikala sa Belivukom pa otisla da pali deponije Mozda ima i sliku gospodin

  3. Strasna je ova nasa opozicija koja je u stanju da pravi pozare , a bogme i poplave po celoj Srbiji. Postala je svemoguca, da joj se na put ne moze stati, sem ako im se ne suprotstavi vladajuca oligarhija, putem fvitovanja udanim vestima na njihovim ( a njihovi su, uglavnom, svi) medijima.
    Mego je veliki problem za nase vrle vladare, to sto se, izgleda, ova nasa opasna opozicija udruzila sa svim svetskim opozicijama, pa zari i pali po celom svetu, a dobrano navodi kisonosne oblake na one teritorije koje nisu za njih, pa ih plave ogromnim padavinama.
    E, u tom grmu lezi zec. Plase se svi vladari sveta, a cini se ovi nasi posebno, da ne izgore u svojim prevelikim prohtevima ili ih vodene bujice ne odnesu tamo gde im je mesto. U nekakvu nedodjiju i veciti zaborav.
    U strahu su velike oci, pa se vidi i ono sto drugi ne vide.
    A davne 1933. godine Tomas Man je pisao, za ondasnjeg svetskog vodju: „On ne razgovara, on drzi govore, kmeci kao baba o svojoj ugrozenosti i preti svima…
    Oko sebe je okupio najgori ljudski sljam, koji zna da moze da profitira samo u ovakvom sistemu…“
    Naravno, svakom je jasno da se radi o Hitleru.
    Ko ima usi neka cuje, i ko ima oci neka vidi.

  4. Dotični gospodin ne poznaje deponiju lociranu u Vinči ona tinja godinama i uvek je u fazi požara, glasovi koji su prisutni mogu da izazovu eksploziju deponije za to će biti kriv dotična neznalica i vajni političar koji služi ovom narodu idi meri zagađenost vazduha i obavesti građane kakav vazduh udišu i ti ga udišeš.

  5. Đilasa, Jeremića i tu ekipu ne volim, ali ovo je već ludilo, da vlast za svaku svoju grešku, glupost, nesposobnost i nemar koristi njih kao dežurne krivce. Bojim se da bez ozbiljnih sukoba i ljudskih žrtava ove kriminalce na vlasti nećemo moći da sklonimo, previše su se navukli na vlast, moć, novac, privilegije da bi sve to prepustili mirnim putem onima koji ih budu pobedili na slobodnim, demokratskim izborima.

  6. Ovaj čovek je načisto poludeo… Da neko namerno plai deponiju i da se polse truje u tom dimu je zaista izjava koja zaslužuje pažnju lekara odgovarajuće struke.

  7. Podsecam te da si bio deo ekipe koja je 2000.god ucestvovala u tim nemirima i paljenju Skupštine, a kasnije si bio i u vlasti

  8. Ti si slovenac zreo za jednu opservaciju od strane tima strucnjaka iz oblasti psihijatrije. Tvoja bolest poprima sve vise maha i bojim se da ce dovesti do stadijuma metastaze.

  9. Koji odvratni lik, nista mu se ne gadi, slagao bi rodjenu majku da ima koristi. I takvi vode SNS. Takodje kako narodu vec nije dosadio Vucic, svojim hvalisanjem bi odavno dozlogrdio srbima jer oni to ne trpe, da mu nema medija, sluzbi, navijaca, taksista i ko zna kojih drugih metoda sirenja vesti koje samo njemu odgovaraju.

  10. S obzirom da su stigli pre vatrogasaca i jer su vatrogasci rekli da je gorelo oko 2 časa pre njihovog dolaska… I jer je u Evropi bilo 2. slučaja gde su pol.partije bile istraživanezbog sumnje da su namerno izazvale požar, od kojih je jedan bio sa smrtnim ishodom i gde je čak jedan poslanik te partije uhapšen po sumnjom da je platio propalicu da požar izazove, a drugi jer jepokušavao da slučaj zataška i policiju odvede na pogrešan trag podmetanjem lažnih dokaza.

  11. Jedino i samo u Srbiji unuci ustaških koljača mogu da budu u vlasti, da optužuju Srbe da pljuju na Srbe i da oštre „srbosijeke“ za nastavak klanja Srba! Dokle bre?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.