Bakarec: Predloženi medijski zakoni štite naš srpski Telekom, hvala Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. Telekom nija naš, on je vaš.
    Tako vi imate i svoju decu, a za našu vas baš briga.

  2. Ako su Šolakovi mediji „polulegalni“ (šta god to značilo) i krše zakon o elektronskim medijima, zašto ih ova vlast nije sankcionisala svih ovih godina?

  3. ako se već diči svojim „pamćenjem“ mogao bi g. Bakarec da se seti da su čak i u vreme Miloševića štampa i ostali mediji bili neuporedivo slobodniji nego danas. Izlazila je „Demokratija“, Naša borba“ „Glas javnosti“ pa i „Srpska reč“ (ko voli) i šta sve ne, a radio je i Studio Be, B 92, „Radio Pančevo“ itd. A ako smem da vam osvežim „pamćenje“, vaš voljeni „šef“ bio jhe minitar informisanja u najmračnije vreme novije srpske istorije.

  4. Do 2012. godine, u vreme „žutih“, Kurir je svaki drugi dan imao tekst protiv Đilasa (te Đilas tajkun, te Đilas ovo, te Đilas ono …). I nije ih niko dirao.
    Nađite u zadnjih deset godina jednu naslovnu stranu protiv vlasti u tablodima Alo, Informer, Kurir, Srpski telegraf. Toliko o današnjoj i ondašnjoj kontroli medija od strane vlasti.

  5. Pa ne moze nas Srpski Telekom, jer sSpski nije a vas jeste. Nemojte vise da se skrivate iza Srbije !

  6. Bakarec je tesko zlo ne samo za Srbiju vec i za SNS, da je ziveo u hitlerovo vreme bio mu daesna ruka. A sto se tice REMa i Olivere Zekic, pisi propalo, njima je SNS gazda, Srbijo jadna ti majka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.