Bakić: Institucije sistema se ne poštuju jer Vučić ne razmišlja državnički

Ostavite komentar


    1. Gospodine Bakicu za manje od dve godine su novi predsednicki izbori. Najbolje bi bilo za Srbiju da se i Vi kandidujete i izadjete na crtu sa svim kandidatima. Zelim Vam da uspete u tome. Onda cete shvatiti svu ozbiljnost pozicije predsednika Republike Srbije.

  1. Ne ulazim u komentare gospodina Bakica, ali zelim da skrenem paznju na nesto sto niko ne pominje, a to je povlacenje vojske iz svih medjunarodnih ucesca na vezbama, kao sto je to uradjeno u minut do dvanajest, otkazivanjem ucesca u Belorusiji, zajedno sa vojskom te drzave i Rusije.
    Naime, ne radi se samo, kao sto mediji pisu (a u pravu su) da je ovo jasno okretanje prema Zapadu, prvenstveno SAD-a, vec je u pitanju i nesto sto je kao neminovnost da ce se desiti u Srbiji, imajuci u vidu sva desavanja, u poslednje vreme, na tlu Srbije.
    Naime, politicki vrh ili bolje reci kriminalni klan u Srbiji, svestan je da ce uskoro doci do velikih pobuna naroda, jer vise ne moze da trpi teror kriminalnog klana, da mu je prekipelo preko glave i da ce morati, ako zeli da zivi kao normlni narodi u sveu, da izadju na ulice, kao sto je to bilo pred Skupstinom, kada je upotrebljena sva policija, od obicne do specijalaca, konjice, oklopnih transportera itd. samo ovoga puta, kriminalnom klanu, to nece biti dovoljno, vec ce upotrebiti i vojsku,ali ali ne u njihovim vec policijskim uniformama.
    Tako da je ovo jedan od razloga, ako ne i glavni, za povlacenje vojske sa svih medjunarodnih vezbi. A drugi, da se tako zabasuri izdaja Kosova i Metohije, jer narod nece imati vremena da misli o tome.
    Ne verujete? E, pa zivi bili pa videli. Necemo dugo cekati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.