Bakić: Izbori neće smeniti aktuelnu vlast

Ostavite komentar


  1. Kod ovoga Bakica se napokon vidi glas razuma za ovu situaciju gde se mobing vrsi nad celim jednim narodom.

    1. Sve je to lepo gospodine Bakiću, ali u toj kako kažete, mafijaškoj vlasti sede vaše kolege iz EWB-a, t.j. ispostave Trilateralne komisije za ovaj prostor. Zorana Mihajlović, Ana Brnabić, Željko Mitrović i mnogi drugi. Kako to tumačiti? Imate zadatak huškate narod? Brata na brata? Kada će neki ozbiljan novinar da mu postavi ova pitanja? Sa druge do sada niste objavili nijedan komentar koji pominje East West Bridge, tako da je i vaša uloga upitna. Iskreno se nadam da to nije slučaj, i da će komentar biti objavljen. Navedeno je lako proveriti na ewb.rs portalu

      1. Врло једноставно објашњење је,зашто Вучић и његова мафија неће мирно са власти.После оволике корупције,криминала нико не би са власти мирно јер га чека ћорка .

    2. Gospodine Remus,
      Svoji komentar započinjete rečima „Kod ovoga Bakića…“ Sramota ako ste pismen čovek. To je gospodin profesor koji maestralno identifikuje i dijagnosticira socijalnu propast ove države!

  2. Bravo Bakicu. Svaka cast za hrabrost. Zelenovic i ovaj iz DSS -a ako misle da ce ovi predati mirno vlast, sve i da ubedljivo izgube izbore totalno su zalutali. Pa zar bi se sluzili svim manipulacijama, gusenjem medija, ucenama, kapilarnim glasovima i kradjom da su voljni da prihvate eventualni izborni poraz. Ok. imas vlast i neku prednost u kampanji, ali ovo je bolest.

  3. Politics stetocine like deluju.,gde izdvajam Voislava Seselja ,postage su od CIA da ubrzaju raspad Srbije : Republiku Sandzak I Republiku Vojvodinu.#, To sto Narod Srbije nereaguje I nezahteva zabranu politickog delovanja za Seselja ,samo vodi u ekonomsku I teritorijalnu katastrofu .#dok politicka Mafiju tips Palma I Dacic je cista ekonomsku mafiju ,manje su stetocine od Seselja ,Ali dok deluju u zemlji necemo biti ekonomskog napretka ,sem za Narko Kartel clanove .# Nacelno Narod Srbije je u kandzama obavestajne sluzbe ,koja je surova prema Disidenta i Opozicionarima ,Prava opozicija nepostoji !!! Recimo vozac Vuka Jeremica I’ma legitimaciju BIA ovo negovorim napamet I mogli da dokumentujem .Njegova ,,parties,,nalazi se pod kontrolisu BIA 100% . Politicko delovanja defakto je zabranjeno zahtevom za 10 000 osnivaca ,u okolnostima kada BIA okuplhanje 4 Disidenta vidi kao opasnost I momentalno krece sa preduzimanjem Mera aktivne sabotage ,od presecanja finansiranja do nanosenja state imovini .U takvim okolnostima nema usliva za legalno politicko delovanja .Sto definitivno vodi u unutrasnje sukobe sireg obima .

  4. Jedan oprezan političar nikad ne bi izrekao rečenicu o „poslaniku iz štale“. Očekujem da će mu sns kuhinja skuvati jaku čorbu od tog začina jer je ovo i dalje „zemlja seljaka na brdovitom Balkanu“. A, Bećkovićevoj i dalje savetujem da mrdne izvan kruga dvojke, svi gosti pričaju sjajno ali se ne čuje daleko.

  5. Ne znam čime se čovek koji je sklon ovolikom pojednostavljenju, uprošćavanju i banalizaciji preporučuje za nastavnika na Filozofskom fakultetu. Ni jedna jedina vlast ne odlazi „dobrovoljno“. Nije to šetnja Terazijama. Vlast se najuruje izbornim rezultatima i pobedom na izborima. Ako je Bakić hteo da kaže da ova vlast neće otići posle toga, to je sasvim druga priča. I svaki sociolog bi trebalo da razume u čemu je razlika između ove dve stvari.

    1. Kosta Dori, znaš ti dobro o čemu gospodin profesor Bakić govori, ali se malko nevešt praviš!

  6. Ovakvo razmisljanje je samo dokaz da takozvana inteligencija misli da je je narod ovce. Ako vec smatraju da su inteligentni i pametni zasto svojim argumentima ne ubede te ovce da glasaju za njih. Pozivi na nelegalno obaranje vlasti pokazuje samo da nisu dorasli demokraciji.

    1. Pa ako oborimo diktatora obicnim izborima, bicemo zaista primer za istorijske citanke sirom sveta. Meni je najstrasnije sto su sanse ogromne da je Bakic u pravu – 99,9 posto.

    2. U zemlji (ne državi) gde je moguća Savamala (da ne idem dalje) jasno je da ne postoje institucije. Meni jedino nije jasno šta još sprečava ovu vlast da njene udarne trojke krenu da zavode red po kućama. E, kad to shvatite biće vam jasno i šta govori gospodin Bakić. Ova nakaradna vlast nas sne vraća u devedesete već u 1933.

  7. nažalost u svemu sinoć je u pravu. vučić nije neko ko će dozvoliti regularne izbore i slobodne medije pa samim tim nikad neće ni izgubiti izbore. to njegov ego jednostavno ne bi izdržao tako da možemo da se pozdravimo sa smenjivošću vlasti. obzirom da vrlo malo ljudi izlazi na proteste u suštini smo i zaslužili da živimo u diktaturi.

  8. Stani ispred opozicije Jovo Bakiću pa onda pričaj nešto. Stisni petlju i pokreni se, a ne ovako iz prikrajka napdaš. Pametniji si i sposobniji od aktuelnih političara iz opozicije.

    1. Sta tropas bre. Ovo li nije stiskanje petlje da javno kazes golu istinu ma koliko bila dramaticna i strasna. Svako dobronameran i normalan zeli da bira vlast na slobodnim i demokratskim izborima, ali ima li u Srbiji barem i promil sanse za normalne, demokratske, postene izbore gde ce onaj ko je posteno porazen na izborima pruziti ruku pobedniku. Pa zar je onaj nesrecni Tadic pravio bilo kakve probleme kad je izgubio izbore, da li je pretio otkazima, trazio da se slikaju listici, da li su bili kapilarni glasovi i bugarski vozovi, da li je zatvarao medije za opoziciju i pretio urednicima i vlasnicima, mogao si da ga krpis uzduz i popreko… Sto se tog dela tice bio je stvarno posten, nenasilan i korektan.

  9. zanimljivo kako je ovaj komentar od pre nekoliko meseci
    sve aktuelniji…
    … srbski vladari sve sami oceubice, bratoubice, kumoubice…setite se dolaska karađorđevića na vlast, em što ubi bračni par, ali iseći ih na parčiće??? Setimo se i Matije Gupca kako je njegovo ustanak sirotinje protiv ondašnjih tajkuna prošao A ovi danas su za ovih trideset godina pokazali kako su zacementirali svoju vlast tako snažno da ih niko neće moći probiti…znači odlično je primitivcima huljama fukarama, normalno da će svoje pozicije braniti svim do sada poznatim načinima: heklanje heklerima!
    a može slobodno i ovaj
    uzalud šetnje uzalud protesti!
    šešeljizacija-fašizacija srbije ostvarena
    i niko je nikada neće pobediti!
    Srbski turbofolk uz pucanje
    i pljačkanje je neuništiv!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.