Bakić: Policajcima sam rekao da je bolje da istraže veze predsednika sa mafijom

Ostavite komentar


  1. A ko da istraži te veze? Neša iz Beograda? Prevelika je to hobotnica.

    1. Cenjeni profesore:Svaka reč i misao su suvo zlato….tražite zaštitu policije jer ta banda ubada u srce zbog svega onog što su opljačkali da bi legalizovali to.

  2. Profesor Jovo Bakic sluzi na cast akademskoj zajednici i uz retke izuzetke covek govori istinu, golu istinu i nista vise od toga. Srbija treba da se pita izmedju ostalog gde su ostali tzv „akademci“, da li su se bas svi nabili u misje rupe ili su se prodali za sitne novce Aleksandru Vucicu i postali su tim cinom deo diktature i deo MAFIJOKRATIJE koju olicava upravo ovaj samozvani i samokrunisani Boss gangsterske bratije pod nazivom SNS. Osvesticemo se upravo kada ova olos na vlasti bude krenula po kucama da nas izvode i odvode u nepoznatom pravcu ili cemo i tada se uvuci u misje rupe sve u nadi da nisu oni dosli na red a docice kad tad ako se konacno osvestimo i shvatimo da nema gde nazad i da svi necemo moci da pobegnemo od zla koje nas je snaslo. A snaslo nas je nasom krivicom i nicijom drugom. Zato stisnimo zube i organizujmo OTPOR ovom olosu i basibozluku koji nam je oteo Srbiju i od nje napravio sopstvenu mafijasku prciju i sigurnu kucu za gangstere iz regiona a sigurno i sire. Svi moramo da budemo poput gospodina Jova Bakica ili nas nece biti, mi ili oni, nema sredine, ovog puta ta tzv „sredina“ ( neutralnost ili kukavicluk ) vodi nas kao kolektiv u sigurnu propast i izceznuce. Dosta je bilo, zrelo je da zrelije ne moze biti. Srbijo.

    1. Prijatelju, lepo je procitati ovakav komentar. Ali … ovom drustvu ipak nema pomoci.

  3. Bravo profesore pravomu centar! Srbijom vlada mafija uoblicena u sns stranku!

  4. Jovo u opasnim vodama plivas, pojesce tebe mrak kao Olivera, ne znas skim imas posla.

        1. Ti baš pouzdano znaš Albanci ubili Olivera? Ili nam samo prepričavaš direktivu koju si dobio iz Bot Centrale?

    1. Ovom hrabrom profesoru i coveku treba dodeliti obezbeđenje…24/7.

  5. Čuvajte se, profesore.
    Vučić je poslao poruku da vas kao elitu „prezire“.
    Dovoljno da tražimo 24h policijsku zaštitu.
    Ništa ovo nije dobro.

  6. Od Jove Bakića do svetlosti u ovom mraku više nema ni milimetra razmaka. Profesore, tako se to radi!

  7. Naravno da je mafija tj. nereformisana udba preuzela republiku i sve ostalo. Eno u Novom Sadu ponovo postavili sao-slavonskog magacionera Gajica za sefa FK Vojvodina, a Dusana Bajatovica za glavnog finansijera kluba. Valjda im nije dosta sto je Bajatovic glavni finansijer grupe udbinih penzionera kojima je kancelarija u zgradi SPS-a preko puta hotela Putnik. (A hotel su onomad „prodali“ Darku Saricu da imaju bolji komsiluk, ha ha.) E sad, gradjani da placaju grejanje i gas cele godine a Bajatovic i udba kontrolisu sve i svasta.

  8. Svaka čast kolega Bakiću! Ne razumem se u evro integracije (mada sam evroskeptik) i makroekonomiju, ali sam vrhunski stručnjak za zdrav razum. Zlatibor Lončar je bruka Srbije i srpskog naroda, a ne samo zdravstveno sistema. Zašto on ili njegova supruga, poznata advokati a porodice, šarićevaca, Zemunac, surčinaca itd. ne presavije tabak i tuži sve koji još „vredjaju časnog i poštenog“ muža? Ogromnu odgovornost snose profesori MF i akademici koji su mu poklanjaju ći mu sve titule dali akademski LEGITIMITET. Sve titule mu moraju biti oduzete jer ih je stekao na način lišen akademske čestitosti, a svi članovi komisije i mentori da odgovaraju pred etičkim komitetom Univerziteta i SLD, pa za koga se utvrdi da je prekršio ove zakonom ustanovljen principe da mu se oduzme profesuta. A šta reći o lekarima članovima SANU koji ćute? To je najveća sramota i tako mafijaši, plagijat ori i falsifikat ori sa državnih funkcija postaju članovi akademske zajednice! Strašno!!!

  9. …je kupio naklonost Zapada subvencijama nemačkim i drugim evropskim bogatim firmama (Bosch,Fiat…),10.000€ po radnom mestu,s obavezom da radnici dirinče za 200€,a neki,ako imaju sreće – za 250€!!!-Plači (zaleleči!) voljena zemljo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.