Bakić: Poverenje Aleksandru Vučiću poklonilo je 64,42 odsto Subotičana 1foto: video screenshot (subotica.info)

Gradonačelnik Subotice i jedan od poverenika Srpske napredne stranke (SNS) u Subotici, Stevan Bakić, rekao je večeras da je nakon 99,2 odsto prebrojanih glasova sa 101 biračkog mesta, zvanično može da potvrdi da je u Subotici Aleksandar Vučić apsolutni pobednik predsedničkih izbora.

Kako je naveo, ubedljivom pobedom samo je potvrđena ispravnost politike koju on vodi.

„Nakon prebrojanih glasova u Izbornom štabu SNS-a, poverenje Aleksandru Vučiću je poklonilo 64,42 odsto Subotičana koji su glasali za mir, stabilnost, dalji napredak i nastavak razvojne politike Srbije kao lidera u regionu“, kazao je Bakić.

Prema njegovom mišljenju, jedino je pobeda Vučića garant mira i stabilnosti, i znak da Srbija i Subotica idu dalje u sigurnu i bolju budućnost.

On se zahvalio građanima, kao i politički partnerima, Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) i Savezu vojvođanskih Mađara (SVM) na podršci.

„Veoma sam ponosan na izborni rezultat u Subotici, ali i da doprinos republike svim razvojnim projektima grada nije zaboravljen. Građani su prepoznali, ne samo ono što je predsednik uradio za celu Srbiju, nego i za našu Suboticu“, ocenio je Bakić.

Dodao je da je prema proceni Izbornog štaba subotičkih naprednjaka, izborna lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ na parlamentarnim izborima ubedljivo pobedila i osvojila 37,61 odsto glasova.

„Za nas je ovo važan, istorijski dan, jer je Srbija pokazala u kom smeru želi da ide“, zaključio je Bakić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari