Bakić: Vlast ne veruje narodu, a narod vlasti

Ostavite komentar


  1. Ne bunim se na policijski ;as al se bunim do vucicevske vike I zbog pakoscenja narodu starom da moze kupovati od 4 sata do 7 sati.E veliko ti hvala .Tvojoj pakosti nema mane.

  2. U ovakvim vremenima uvek se setim Seneke I njegove recenice(citiram):
    ‘Odnos vlasti I naroda je kao dvosmerna ulica,bez semafora’.
    Nije mi bas jasno sta je sa time mislio.

    1. Nisam siguran da je Seneka mogao da zna za semafore. Mislim da je danas, uz internet, znatno lakse ne ispasti glup, samo treba uloziti malo truda. Pogotovu je tuzno ispasti glup kada ustvari zelis da kazes nesto pametno.

    1. Vi botovi, zar stvarno ne može malo na tajm-out? Za šta sad radite, za maske ili još uvek delite sendviče?

      1. Pa mnogo im se budala nakotilo u familiji i uvek je strah od najmanje kritike prisutan svakodnevno. Jer kad jednom odu s vlasti kao korona sa toplim vremenom niko ih se sećati neće i još mogu i po labrnji dobiti.

  3. Nije Srbiji ni Kosovo ni Koronavirus najveći problem.
    Ne nisu.
    Srbiji je najveći problem Beograd.

    Evo ovaj tekst to dokazuje.

    Uočeno je već duže vreme da ovaj stariji gospodin, na žalost, negira sve živo, sve njemu smeta, svemu on nadje manu, ništa nije demokratski, itd, itd.

    Izgleda da bi on, ako bi ne daj bože udario kataklizmični zemljotres, imao silne zamerke što vlast nije to organizovano dočekala, što se nije organizovala da se zemljotres izbegne, …

    Davati ovakve izjave u ovom trenutku je JAKO ŽALOSNO.

    1. Imati ovakvu nesposobnu bandu i lopurde u ovakvom trenutku i imati na mrežama ovakve njihove botove još je tragičnije i žalosnije.

    2. Čovek je lepo rekao da su samo pre par dana zbijali šalu i ismevali virus i to javno na televiziji a sad očekuju da narod ozbiljno shvati situaciju. A istina uvek smeta vlast je pokazala ogromnu neozbiljnost.

  4. SOBZIROM KOJA STE VELIČINA BILI DOK STE RADILI U ENERGOPROJEKTU ,ARHITEKTEKTA SVETSKOG GLASA ZAO MI JE ŠTO OVDE ŽIVOT NIJE DOSTOJAN ČOVEKA JER SU SVE VREDNOSTI POBRISANE.

  5. Čitam i jednostavno ne verujem. Sistemi u koje smo se kleli do pre 10 dana, a to su zapadni se raspadaju, a gospodin se žali što na njega neko viče da ne izlazi iz kuće i što ne može da prošeta do apoteke, dve, tri… Neki ljudi su strašni, jer kritikuju svoju zemlju u najteže doba, nisam u tekstu pročitao da je upitao kako svojim iskustvom da pomogne. Da nije takav možda bi imao nekog mlađeg komšiju ili prijatelja da obavi sve to za njega. Trenutno pružam svu podršku vlastima Srbije u borbi protiv virusa, ako sam zbog toga bot, neka sam, ali to mogu da izjave samo srbomrzački botovi. Zdravi bili narode.

  6. Pa g Brkicu ovo je vase vidjenje stvari, a realnost kaze da ste u toliko zanemarljivo maloj grupici istomisljenika, dazaista ne bi smeli da imate ovoliko prostora za blebetanje.

  7. Bakića treba izostaviti od izolacije.Za društvo bi bio korisno da ga Korona dohvati…Ps.Nato bootovi ožežite!!!!

  8. Ja stvarno ne mogu da shvatim ovoliki mržnju kod botova koji podržavaju AV. Podržavaj ga, ali nemoj toliko da mrziš sve druge, jer to pokazuje da sa tobom-botom nije nešto u redu i da će te tvoje frustracije na kraju da oštete i tvoje zdravlje. Jer nije dobro toliko mrzeti ljude oko sebe.

  9. Dekice, pametan ste čovek, pa valjda ste shvatili celu stvar- Vučić je sve ljude starije od 65.g. i bez po muke, protesta i demonstracija, ali i bez preke potrebe, vadeći se na sopstvenu tobožu preveliku brigu o starima, jednostavno stavio pod starateljstvo njegovih satrapa. Ko zna, možda će već koiko sutra svim penzionerima ukinuti dobar deo penzija i uvesti „državnu dostavu hrane“ na kućna vrata- i kada prođe korona, naravno n trošak penzionera. Verovatno samozvani Vožd ne želi da penzose više ikada vidi na ulicama, u trgoivinama, po parkovima. Valjda ne voli da ga njihovi starački likovi potsećaju da je sve prolazno pa i život- ali i vladavina jednog diktatora. Ko zna, možda se indirektno nada da će usamljeni starci i starice, a kažu da ih je oko 1,5 miliona u Srbiji, od tuge brže pomreti i tako rasteretiti budžet države iz koga se dobrim delom finansiraju ne samo pljačke vrhuške i poklanjanje para strancima da obnove pre toga od nesposobnih esenesovaca (namerno?) uništenih radnih mesta, nego i penzije. Treba mu para da pre nego što ga, ako nam Bog u tome pomogne, glasači oteraju sa vlasti dovrši onu smešnu skalameriju imitacije Dubaja zvanu BG na vodi. Možda i žičaru, po koju fontanu i poneki jarbol sa zastavama države koje uskoro, ako ovi ostanu na vlasti, neće više biti! Vidte g. Bakiću, da nekada i prirodne katastrofe itekako mogu da pomognu diktatorima. Bar za kratko.

  10. Dali je moguće čovek koji se bavi analizom vlasti da nije upoznat sa situacijom u Evropi. Gde je situacija mnogo gora primer francuska. Baš me briga za druge ja lično zbog sebe neću da izlazim da nebi svojoj porodici pravio probleme. A on zbog borbe za vlast kritikuje ovu vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.