Balint Pastor: Čudan rezultat u Vranju – slučajnost

Istorijski uspeh Saveza vojvođanskih Mađara na izborima

Ostavite komentar


  1. Vranje nije “slučajnost“ već rezultat popularnosti Orbana u Srbiji.On neda da se prodaje zemlja strancima a ovi ovde sve prodali čak i izvore vode.I sada u skladu sa narodnim voljom Orban treba da preuzme vlast i ogradu premestii na jug iza Vranja!A u našoj Bačkoj Topoli pošto sami imate većinu vladajte sami nemojte sa SNS-om eventualno uzmite onog jednog radikala da ne bude jednonacionalna vlast!Ja pošto sam bio posmatrač izbora tvrdim da je Vaša pobeda u Vranju poštenija od SNS pobede na biračkim mestima 18,19,20.21 i 25 na opštini Palilula Beograd gde npr šefu izbornog mesta 20 nisu dozvolili u 10 i 13 časova da zna koliko je ljudi izašlo do tada na izbore..I od 17-20 h uprkos bojkotu bilo je nš mnogo glasača ko nikada do sada.

  2. Platili Rome da glasaju za Vacića koji su bili #4 na lokalu, a oni glasali za #4 na parlamentarnom listiću, tj. za SVM. To je razlog i nema veze za poštenim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.