Balkan Insajt:  Jeremićeva partija bi mogla da prodrma Srbiju

Ostavite komentar


  1. Vrlo verovatno da je to bio placeni oglas. Kako bi moglo to da se desi, a na izborima dobio 5 posto? A ne treba sumnjati da ce osnovati stranku, jer je covek potpuno nezaposlen jos od 2012. godine. Problem je i sto ima 42 godine, a nema fakultet, struku, zanimanje, radno iskustvo. Osim kao funkcioner SPS i DS i Tadicev minstar. On zapravo dugo ne uspeva bas nigde da se zaposli, ali nema diplome ni zanimanje

  2. Uopšte me ne zanima politička scena Srbije, ali ako neko misli da ovaj otpad tadićev nešto može da ustalasa je samo odgovor ko ubi gardiste.

  3. @joca ratković
    Kako to misliš,nema fakultet?
    Pa radi se o najobrazovanijem čoveku,na srpskoj političkoj s ceni!!
    Daj se informiši,makar malo.

  4. Sit sam drmanja, prodrmavanja, cimanja, drndanja, izdrndavanja, istresanja, poljuljkivanja i još koje kakvih pomeranja iz sopstvene kože. Želim svoju stabilnost. Želim da živim u stabilnoj Srbiji. Onima koji nisu živeli na ovim prostorima i proživeli šta sam ja za 35 godina svog života, želim da osete bar na jedan minut (ali ne u mojoj Srbiji) sve ono što smo moja generacija i ja proživeli. Jeremiću želim da se vrati u svoju domovinu, koja je daaaaaleko od moje Srbije. Prijatan dan.

  5. @ Dušan, nema ni dana rada u struci ali zato ima UDBAŠKO/KGB podršku. Pa kako bi bio predsedavajući Generalne skupštine Un ( Srbija se do poslednjeg dana ustezala da mu da podršku upravo zbog stava zapadnih država prema ovom ruskom čoveku)

  6. Поражавајуће је што сви мисле да ће прављењем нових партија изменити нешто изнутра. И Радуловић и Јанковић и Јеремић и … Људи моји, видите ли ви са ким имате посла? Пошто ипак мислим да нисте толико глупи да не видите, остаје да закључим да вам је лично позиционирање битније од мењања ствари. Зато се немојте чудити што ћете једног дана бити одувани заједно са олошем на власти. Јер им је овај систем, коме се ви упорно уподобљавате, омогућио да се подигну, дакле ви сте им били саучесници, а то и остајате, само мењајући имена.

  7. Imamo vise stranaka od glasaca! I svaka mudruje nesto, sve misleci na svoje RUKOVOSTVO, vise nego na svoje glasace. Zato bi bilo NORMALNO da ne dozvole nove izbore PRE nego sto zajednickim snagama PROMENE Izborni zakon. I da najzad umesto sto celu kampanju svode na ODGOVORE nasem diktatoru, ponude nesto NAMA, koji bismo promene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.