Balkanska ponuda Tačija i Vučića

DANAS ANALIZA: Još od sredine 90-ih, podela Kosova, smatra se đavolskim skrivenim ciljem srpske politike

Ostavite komentar


  1. Pametni Srbi su za pravično rešenje, koje obezbeđuje trajan mir :
    Predlog A :
    1). Sever Kosova ostaje Srbiji; 2).Bujanovac i Preševo idu Kosovu, ali tako da pruga i autoput ostaju u Srbiji; 3). ZSO na Kosovu dobija autonomiju sa velikim ovlašćenjima i zaštitom srpskih svetinja; 4). Republika Srpska dobija pravo na referendum o samoopredelenju.
    Predlog B :
    Ukoliko EU i SAD ne dozvaljavaju promenu granica Kosova, onda Srbi na KiM moraju dobiti status KONSTITUTIVNOG naroda u NOVOJ državi Kosovo.

    1. Za ovo sendvic! „Ako“ I “ za ovo“ ce ti deca i unuci prositi po skupovima komunjara, a jesces trulu govedinu sa PKB emirata i DNK ce biti sigurno crven i analan sledecih hiljadu generacija!!!!

  2. Anarhizam koja se siri iz jednog centra prema ostatku sveta , dominirajuci silom ne videci silu preko puta sebe polako klizi u samounistenje.

  3. Otelotvorenje vizije drzavnika koja je iznad vremena ne moze utoliti glad onih koji svoju viziju sprovode na nerealnosti sna marioneta ciji san samo san.

  4. Pod 1. Omoguciti Vucicu dozivotnu vladavinu i krunisanje u manastiru Zica.
    Pod 2. Omoguciti frizerkama, keramicarima i tesarima iz Gracanice dozivotnu vladavinu.
    Pod 3. Ucutati preostale srbe, posebno one sa fakultetskom diplomom jer su remetilacki faktor.
    Pod 4. Zabraniti kontrolu finansijskih sredstava koji iz BG idu na KiM.

  5. Vučić može da se tapše desnom rukom po levom ramenu. Svi srpski planovi za Kosovo su invarijantni. Može da mu zasmeta što nije originalan, ali bitno je da niko nije tražio viže. A najbitnije da mu ostvarenje toga plana garantuje opstanak na vlasti, niko ne bi mogao da mu zameri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.