Balkanski političari: Skupa odela i jeftine reči

Ostavite komentar


  1. Nemojte tako jer na taj način pokazuju da i oni imaju nešto vredno na sebi ili u sebi.

  2. Ovaj tekst hvali vucicevu sposobnost komunikacije. I ja bih mogao da edukujem desetogodišnjake da izlažu sve što izlaže vucic, kad drugi desetogodišnjaci postavljaju pitanja koja im ja dam. Od kad je na vlasti doticni gospodin nije imao ni jedan duel, osim mozda sa Nadom Macurom i Jelenom Karleusom. Svako normalan ko je procitao bar jos jednu knjigu pored bukvara i ko ima obraza osramotio bi ga u diskusiji, jer ne postoje argumenti kojima se moze braniti to sto on radi.

  3. Naslov teksta pun pogodak.Na brdovitom Balkanu od politike posteni i pravi ljudi beze kao djavo od krsta.Pravog i vanserijskog Premijera ubili su mucki s ledja Z.Djindjica.Nije ni trebalo da nam pomaze.Nama nema pomoci.Zasluzili smo ovo sto imamo.Amin

    1. @kuca na promaji
      Bolje je ovih tvojih par rijeci nego cijeli tekst…………U normalnim drzavama i normalnim narodima predsjednik drzave nemoze biti clan ni jedne partije jer bi in trebao biti predsjednik svih gradjana. Drugo za lazi jednog politicara u normalnoj drzavi sa normalnim narodom, izvinjenje i ostavka je najmanje sto LAZOV politicar mora uraditi….
      Trece svi bajni i vajni analiticari se bave vracanjem i analozom onoga sto narod zna. Nikako da pokazu put narodu da se oslobodi zablude i straha od politicara. Danasnji politicari su najobicniji mafijaski sarlatani i profiteri koje sa vlasti nemogu otjerati ni krivicna djela koja cine a kamo li laza i neistina….
      Primjera radi Dodik negira genocid u Srebrenici, Vucic je govorio da se nikada nece kandidovati za predsjednika Srbije. Danas kao predsjednik drzave koristi tu funkciju za promociju i jacanje njegove partije sto je van svake pameti, znaci da drzavni resursi i drzavni aparat se koristi u licno-partiske interese, cisto kopiranje turaka i rusa…….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.