Balša Božović traži podršku Malog za Savamalu

Ostavite komentar


  1. Uzalud, Balša, poziv, jer Mali je bivši. Njegova funkcija je ugašena onoga trenutka kad mu je šef poslao poruku sa konferencije za štampu imenovavši vrh gradske uprave kompletnim idiotima. Nego šta nam ovih dana radi ministarka pravde, tužilaštvo,….

  2. Dobices odgovor od suda Balso vrlo brzo ko je naredio i izvrsio nece niko biti uskracen informacija jer narod mora da zna sta se desilo.A sud da odradi posao profesionalno

  3. Svako pitanje se najlakse diskredituje kada ga postave clanovi DS!Toliko su djubreta za sobom ostavili i u sustini su oni najveci neprijatelji delovanju opozicije.Svako njihovo istupanje,automatski tera ljude od onoga za sta se oni zalazu.Suprotstaviti se Vucicu i njegovim podguznim muvama u svim sferama drustva je moguce samo bez DS i njenih derivata!Njihova samolustracija bi bila snazan vetar u ledja novim ljudi na koji nisu kompromitovani!Savamala je cisto primer!Kada se pohave Zivkovic,Bozovic,Sutanovac,Tadic to automatski odbija narod!Oni su opozicija isto koliko i Seselj!!!

  4. Podržavam insistiranje g.Božovića, da se oko Savamale malo pročeprka od 2ooo.g. , da se vidi koliko je gradska vlalst dala na korišćenje i trajno vlansištvo zgrada i površina, mimo zakona, mimo ugovora, licitacija i tendera, i ko su ti koji su dobili sve to bez naknada i bez papira, a odluke je donosio i g.Božović.

  5. Kaze Balsa ovako: " zaštiti prava građana" znaci i on se slaze da Jankovic ne radi svoj posao, nego mora Gradonacelnik?

  6. Kao sto rece da zastiti prava gradjana, za taj posao je valjda placen Jankovic!? Ili se varam? Sto se tice gradonacelnika Sinise smatram da covek odlicno obavlja svoj posao. Beograd je "podigao" na nivo svetske metropole. Svako ko zivi u ovom gradu, moze da vidi razliku sada i za vreme DS. Grad je sada cistiji, vise se gradi, lepsi je, gradski prevoz odlicno funkcionise, turisticke ponude su brojne… Beograd je sada za ponos Beogradjanima i svim Srbima.

  7. Tužilaštvo radi svoj posao, a Balša može i dalje da poziva i proziva i da pokušava da izigrava nad popom popa.

  8. Ko je ovaj Balša? Odakle je on isplivao, zar je moguće da demokrate nemaju koga novog da izbace već poturaju ovog jadnog čoveka da zastupa njihove stavove bez argumenata????

  9. Otku sad pa to da je Balsa Bozovic odjednom tako postao fin pa poceo da hvali Sinisu Malog. Da ga na fin i kulturan nacin moli da kaze koje srusio Savamalu, ne samo gospodine Balsa vec i gradjani grada Beograda dobice odgovor od suda ko je naredio i izvrsio rusenje, nece niko biti uskracen informacija jer narod mora da zna sta se desilo.

  10. Balša Božović bi morao znati da je to posao tužilaštva i sudova, a ne gradonačelnika, čak šta više, on i ne bi smeo da se meša. Mada, oni su se direktno mešali u rad pravosudnih organa kada su bili na vlasti, pa verovatno zato misli da tako treba.

  11. O kom zločinu balša priča,o rušenju cega? Nelegalnih baraka,daščara,ne razumem to je normalno svuda u svetu! Jel zbog toga traže glavu malog? Neće je dobiti soroševci,a pozadina ce biti otkrivena…

  12. Tužilaštvo će da reši slučaj Savamala i odgovaraće za rušenje objekata u Savamaloj. S““ obzirom da se Balša Božović našao sa fatomkama na glavi ne bi čudilo da to nisu uradili članovi DS-a pa napadaju drugog i optužuje druge ljude.

  13. Sudski organi Božoviću su tu da utvrde istinu. Ne zaboravi da ova vlast u tim sudovima nije smenjivala vaše kadrove.

  14. Kikić: Izgleda da ovaj Kikić nešto zna što ni Vučić ne zna.Nemoj te se gospšodine Kikić mnogo brinuti o Siniši Malom . Nije on bivši , jer će on još dugo biti na čelu Beograda.

  15. Dobrijevic: Ne trebaju Balši nikakvi vaučeri. On je sebo obezbedio dovoljno da može da letuje gde mu se god navije pa i na Maldivima.

  16. Balsa bi trebao da smisli nesto novo,ovako je stvarno monoton,jedno te isto vrti u krug,a narod i nezna gde je Savamala niti ih interesuje da saznaju

  17. Koju korist narod ima od Balse i od njegovih nezanimljivih nametanja narodu koji ima mnogo vece brige od Savamale

  18. Ko o čemu, Balša kao pokvarena ploča samo o Savamaloj… smisli nešto novo ovaj trač je odavno postao bajat.

  19. Šta ovaj trabunja. Kakav bre zločin u Savamali??? Zar država treba da čeka i da moli da se poruše bespravno izgrađeni objekti i da zbog toga ispaštaju svi koji poštuju zakon i organe reda.

  20. Ovu facu kad vidim, pripadne mi muka. Pravi crnogorski Beograđanin" iz vica. Vrati se na Durmitor.

  21. Slucaj Savamala je veoma komplikovan i naravno da je potrebno vise vremena za njegovo resavanje.

  22. Cim se Bozovic pojavi u javnosti obicno je rec opet o nekoj njegovoj dobro smisljenoj smicalici.

  23. Naravno da ces dobiti odgovor za razliku od VAS KOJI NIKOM NISTA NISTE PRICALI i tek sada vidimo sta ste sve radili.

  24. Evo ga ovaj Balsa. Dugo ga nije bilo. Covek je poput marionete koja izvrsava naredjenja zutih. Ne vidi kolik ose blamira. Mislim da je jos uvek duzan odgovor u vezi novca koji je potrosio na zimovanje.

  25. Sigurno je da promilskom podrškom koju Balša uživa se ne može smeniti ni predsednik Mesne zajednice nekog sela a kamoli gradonačelnik Beograda.Balša je totalno nebitna ličnost.

  26. Zaista mnogo bure oko tri nelegalno podignuta objekta,nađite neku drugu temu već jednom i sačekajte da nadležni organi obave svoj posao.A Balša kad ćeš ti lepo svima objasniti otkud ti pare za Maldive??

  27. Trebalo bi da se formira anketni odbor u skupštini Srbije o slučaju uništavanja grada Beograda za vreme valdavine DS.

  28. Stvarno ne znam sta ovja covek zamislja. Njegovo i vreme njegovih zutih olosa je davno proslo. Neka se pomiri sa tom cinjenicom.

  29. Kada će i na koji način Božović da da objašnjenje o zloupotrebi položaja, uništavanju tuđe tj. imovine građana Beograda, ugrožavanju ljudskih prava i o svim krivičnim delima koja su se dogogdila za vreme vlasti demokrata.

  30. Opet ovaj, o majko mila taman sam pomislio da ga vise necu morati gledati, ali eto njega ponovo na momenat, izvali neku glupost za koju smatra da je duhovita i nestane.

  31. I ja pozivam tuzilastvo i sud da ispita Balsu Bozovica ko mu je finansirao zimovanje na Maldivima? Cena nocenja sa doruckom u hotelu u kom je odseo Bozovic iznosi 1.500 evra, a bio je 9 nocenja!

  32. Mislim da to Balša nije tvoj posao, trebalo bi da se pozabaviš više unutarstranačkim problemima i predstojećim izborima, jer kako stvari stoje, posle tih izbora podelićete se opet!

  33. Sve ilegalne objekte treba porušiti naročito one u Savamala, što narušavaju srce prestonice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.