Banjska je sve promenila: Srpska lista i Vučić odustali od zahteva, traže izbore na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Ima da igraš kako ti ja sviram ilisi odsvirao — jedan od razgovora velikog vođe s predstavnicima EU !!!!!!!!

  2. Narod na KiM bi trebao da uzme svoju sudbinu u svoje ruke i shvati da im Srpska lista nista dobro nije donela.Ako je ideja da Srpska lista treba da ih i dalje predstavlja onda bi posle dogadjaja u Banjskoj moralni cin bio da sadasnji preostali clanovi Srpske liste podnesu ostavke i da narod KiM izabere nove.

  3. Jad i čemer. Ovaj nesretni uobraženi hohštapler ne zna šta je sramota i poniženje. Veće bruke od ovog šta je on uradio nema. Nezamislivo je ozbiljnom političar da ovako nešto uradi. Mic po mic on sve dade onim primitivcima. Telefonski broj, elektro privredu, uključi sve srpske institucije u pravni poredak tzv. Kosova, predade policiju na severu, lokalnu upravu… Sada moli i kukumavči. Onu vojsku oprema i šatro zbunjuje i ćorak. Veliki njegoš napisa:“Što se mrči kad kovati nećeš“. Prodavanje magle ovoj bedi što gricka sendviče od parizera i glasa za njega.

  4. Banjska je sve promenila: Srpska lista i Vučić odustali od zahteva, traže izbore na severu Kosova

    Po ko zna koji put Vučić JAVNO PRIZNAJE da ON stoji iza teroristickog napada u Banjskoj !

    Pa kad ja i moja komsinica „baba Rada“ to ZNAMo kako mislite da je to kod drugih i pametnijih od nas kojima je to jos i pos’o, „promaklo nezapazeno“ ?
    Svako ko je pratio Vučicevo „obračanje javnosti“, (ko jos ne okrece glavu da ga ne gleda kao Aljbin Kurti koji „ne sme da ga pogleda u oči“ ) imao je priliku da shvati da mu je „makedonski scenario“ posluzio kao primer kako da „teroristickim nasiljem“ vrati Srbe u institucije Kosova kao sto se to svojevremeno dogodilo u Makedoniji posle „pobune albanskih terorista koji su ubili vise policajaca nego NJEGOVI TERORISTI“ !
    PRERACUNAO SE, „licemerni svet“ nije reagovao onako kako se on NADAO, tj. da ce reagovati kao u Makedoniji i „ponuditi Srbima povratak u kosovske institucije“ i sada mu nista drugo ne preostaje „nego da se nada“ da ce nekako uspeti „da izvuce glavu iz omče“ tako sto ce se Srbi „pokajati“ i „izraziti spremnost“ da ipak pokusaju izborima a ne TERORIZMOM ponovo uci u „okvire ustavnopravnog poretka REPUBLIKE KOSOVO“ i njegove institucije !

  5. Nije se Vučić tek onako izlanuo da nije bilo predviđeno da kosovski policajac strada. Bilo je odmah jasno da je sve dogovor Vučića i Kurtija. Vučić neće otići sa vlasti dok ovaj narod ne proguta nezavisnost Kosova. To niko drugi ne može da isporuči bez teških posledica. Nakon priznanja će ga valjda častiti još jednim mandatom.

  6. Pa ako Srbi do sad nisu shvatili da ih prodaju i da im je jedini interes licno bogacenje kriminalnim poslovima,onda neka ponovo glasaju kao i do sad.A kad ih ponovo pozovu u BGD obavezno da dodju.Ne secam se da je neki narod vodio ovako autodestruktivnu politiku kao Srbi u 20 i 21 veku.Do poslednjeg Srbina.

  7. Izgradnja srpskih institucija i proglašavanje okupacije KiM, prekid pregovora i poziv Ruskoj federaciji za otvaranje baze sa nuklearnim oružjem. Od GB, EU, US I NATO mozemo da očekujemo samo zlo.

  8. Znači, godinu dana je izgubljeno u nelakvom inatu, koji ne da nije donio ništa, nego je još i oduzeo. Imate predsjednika svaka čast! Vama neprijatelji ne trebaju. Aca je 2u1

  9. Zar opet trazimo (molimo) za izbore na teritoriju koju ne „priznamo“ i po zakonima drzave koju ne „priznamo“

  10. Nad SL – om visi “ ostrica maca “ u obliku proglasenja za teroristicku organizaciju ( prema rezultatima istrage ) pa “ daj brze bolje “ izbore da se zatrpa problem , dobije legitimitet i spase sta se moze spasti i ( ako treba ) isporuciti Milanceta ( i ekipu od 30 – tak , 8o – tak ili 158 vec koliko h je bilo ) . Ocajni pokusaji spasavanja davljenika ( znate vec koga ) koji ih je u sve ovo uvukao !

  11. Ne moze da odluči ni vučič ni ona srpska lista sa onom kriminalcem radojčičem kad će da budu izbori na Kosovu,jer mi imamo zakon koji treba da poštuju svi gradjani Republike Kosova!Jeste razumeli??

  12. i slepcima jasno da je prodao sve Srbe, a najviše one na Kosovu i Metohiji. A tu tzv. „srpsku listu“ trebaju ljudi tamo najuriti umazanom motkom i videti kako da se spasavaju klana Vučić.-Kurti.

  13. Prvo si ih izveo iz institucija i napravio ogromne posledice, a sad ih vraćaš?!!!
    Bruko i nesrećo!

  14. Jos jedna ocigledna potvrda SARLATANSKE POLITIKE SEFA SEKTE U NAVODNOJ ZASTITI NARODA NA KOSOVU. IAKO JE PREDAO SVE INSTITUCIJE DRZAVE SRB NA KOSOVU I SAGLASIO SE NJIHOVIM PRIJEMOM U SVE MEDJUNARODNE ORGANIZACIJE ON , BEZ IMALO SRAMA, I DALJE PRICA KAKO SE BORI ZA KOSOVO

  15. Ova Banjska je namerno i napravljena,da bi Stbi izgubili sve.Dokle sve ide nečiji mozak?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.