Barikade na Severu Kosova zbog hapšenja Srba, detonacije i pucnjava, građani kod Rudara podigli šatore

Ostavite komentar


  1. „Delo“ Vucicevih ljubimaca sa americke i britanske poternice… Cista HAJDUCIJA neotesanaca!

  2. Kao srbin osećam stid i sramotu što moj narod skrštenih ruku toleriše šiptarski zulum nad svojom braćom na kosovu.

  3. Sada bre Srpska pozicijo i opozicijo zajedno,jel ce vam …….gradjani.
    Nece da vas spasu ni strani ambasadori.
    Treba resiti ovu pricu sa siptarima pa posle ce se na miru svadjamo.

  4. Nikakvog prava nemate da zabranite puteve taj zlo i zlocin ste sami sto silom napadate narod sto nikakvog prava nemate zasto blokirate puteve koji cirkus tamo pravite raznih lazi zla i svake sramote !!!

  5. Pre neki dan AV cini mi se da je pretio da ako samo jednom srbinu fali dlaka sa glave bice problema.Ono citav narod na KiM maltretiraju a on kuka i drzi neke propagandne govore i baca krivicu na druge.Glavni krivac je ON.Sistemom popustanja zarad puta u EU dovedeni smo do bespuca,i bez EU i bez KiM.Ljudi koji imaju morala i obraza daju ostavke,videcemo sta ce ovaj da uradi.Guvitnik je na oba polja.

  6. Dali ovog ludaka kurtija da urazumi.posto ocigledno niko nece.molim srbe da izadju svi na barikade da zatvore sve prilaze i odlazak prema pristini.sve sto imate zatvorite im mozak ludacki.da nemogu da prodju.pa neka ruse bednici neovevani.sta rade tom namucenom narodu.pobedicete ih bog je sa vama nedajte im ni zelenu jabuku.jos jednom zatvaraj prolaz prema pristini.injih drzite na severu

  7. Sta drugo reci nego anarhiha, bezzakonje kriminal, strahovlada, od strane srba prema srbima, ovde se stiti kriminal koji je u toj sredini, i koji ti kriminalci zele i dalje da zadrze, svoje gradjane kao taoce..ovo blokiranje pa kome steti, samim srbima,kako ce oni putovati ici na posao kod lekara i kako ce dobiti pomoc zdravstvenu, kako, hrana i ostalo, nego ,,dokaz je da skrivaju lica maskama, to je odraz,terorizma, sve u svemu dok srbi sami se ne oslobode srba koji ih ugnjetavaju nece biti bolje….

  8. Najbolje mi znamo kako je situacija dole na Kosovo Tamo bande lopova i kontrabande ne vole zakon do prodiri kod njih za to se optizuje kurti.Ja kao srbin znam najbolje to, a zbog tih kriminalnih bande i mi smo u jendnoj nepovoljom situaciju.Dosta vise hocemo mir i zakon za sve.

  9. Preko Natovarene teske Kamione na Put Ka EU ne moze prelazite Moj Zemlaci samo ,Uzimamo Kamione sa Plesakom pa posalimo Vucicu koj Laze vec Godinama daOtfaram put prema Kosova pa mu treba a Nas Europa i nas put prema Eu prelazikroz Kosova a ne kroz Beigrada.!

Ostavite komentar


Politika

Dodik objavio kada će se obratiti u Skupštini Srbije 10

Dodik objavio kada će se obratiti u Skupštini Srbije

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, je izjavio da je u vezi sa Deklaracijom sa Svesrpskog sabora trebalo da se obrati na posebnoj sednici Skupštine Srbije, ali da je u toku vanredna sednica na kojoj nije predviđeno obraćanje stranaca, tako da je njegovo obraćanje prolongirano za jesenje zasedanje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.