Bašić: Zadatak novog rukovodstva da se DS vrati na staze stare slave

Ostavite komentar


  1. Ako su mislili sa onim neznalicom Lutovce onda od toga nema nista. SNS je bila i ostace jos jaca

  2. Може, ако напустите идеју југословенства и постанете СРПСКА Демократска странка !

    1. Ideja jugoslovenstva je velika ideja, a to što su je nacionalisti tumačili kako je kome odgovaralo nije do same ideje.
      Demokratska stranka je nekada bila stranka svih Srba, pa iako je osnovana u Sarajevu, njeni osnivači Grol i Davidović bili su Srbi, nikada nije imala predznak srpska, jer je bila otvorena za sve dobronamerne ljude, u Socijalističkoj Jugoslaviji je bila zabranjena, a njeni aktivisti progonjeni.
      Ako nisi znao pročitaj Pekićev roman: Godine koje su pojeli skakavci i videti ćeš da si napisao besimislicu.

  3. Mislim da ce biti potreban bar jedan vek da prodje da se zaboravi i iz istorije izbrise gorak ukus ds vlasti koja je Srbiju dovela do ruba propasti.

  4. Kad budu imali barem jednog političara profila Zorana Djindjića, onda možda dodju do stare slave, ali žalosno je ako je vrhunac ambicije.

  5. Vracanje stare slave DS-u je nemoguca misija i mislim da su oni svoje odsvirali u politici,bez obzira na rukovodstvo.

  6. Gospodin Basic nije ni malo realan i ne zeli da prihvati istinu da vracanje stare slave DS-u nije moguce.Sa ovakvim rejtingom i sa ovakvom politikom DS moze da ode samo u politicku proslost.

  7. Odavno smo videli ko je kakav iz opozicije ali stvarno vise od besa i mrznje ne znaju da se ponasaju

  8. Drago mi je da je na celu partije jeda osoba sa stabilnom mentalnom strukturom. Covek zna znanje lepo je prepoznati pravi kapacitet u ovakvim profilima . Napred ..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.