Basta (Evropski put): Posle izbora raščistiti s ruskim uticajem u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Samo napred Basta,Srbija I Srbi su taoci ruskog uticaja u zemlji,NIS,rafinerije,gasovod,stovariste gasa Banatski dvor sve u vlasnistvu Rusa.
    To nije srpski vec ruski uticaj na kompletno energetsku bezbednost!
    Sve nacionalizovati I vratiti Srbiji.

  2. Svaka ponuda data uz uslove i pritiske nije dobra.Da je EU samostalna i donosi mere koje su u interesu svih clanica,drzava evropske zajednice, onda bi to bilo win-win kombinacija.Ovako dok Amerika sa svojih par satelita diriguje a ostali moraju da aminuju, ja sam protiv ulaska u takav savez.Rusi su dovoljno jaki da mogu da se usprotive ovom imterijalizmu i od nas ne traze nista.
    Srbija nije lojalna Rusima da bi time prkosila mocnicima nego zbog opredeljenosti za nesvrstanost i saradnju sa svim narodima ove planete.
    Da sacekamo mi da Rusi posalju zapecacen odgovor mocnicima na njihove ultimatume i osvetlamo svoj obraz jer se nismo dali zastrasiti pod pretnjama i sankcijama iako smo neuporedivo manji od Rusije.Narodi treba da saradjuju a ne da vode ratove zbog interesa onih koji kroz ratove i pljacke profitiraju.

  3. Normalno, pa sutradan kad Engleska podnese rezoluciju o srpskom genocidu, veto na istu ce staviti Bastna baba, jer ona ima pravo veta u UN

  4. Da nam malo pojasn ikako mu se preko noći zgadila prijateljska Rusija koja nam je mnogo pomogla u svetskim organizacijama,na planu gasovoda,vojne opreme ,a pri tom nema baš nikakav uticaj na naš evropski put koji je ,sam zna ,blokiran zbog Kosova a ne zbog Rusije.U EU možemo samo bez Kosova a sa Rusijom smo prijatelji svakako i od toga glava ne boli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.