Bastać: Ipak zaustavljen saobraćaj na Trgu

Ostavite komentar


  1. Ostavka je najmanje sto treba da uradi covek koji je odgovoran( ili nevesto pokusava sebe takvim da prikaze).

  2. Trebalo bi zaista uraditi sve da taj Trg i Studenski trg pa sve do Kalemegdana bude pešačka zone i zaista zasaditi drveće i napraviti jedan lep deo prijatan za građane.

  3. Samo u Srbiji politicari imaju pravo ne neogranicenu pljacku i ponizavanje naroda.Sta je sa usranim motkama,“narode moj“.

  4. Za dve godine imacemo i Beograd pod vodom obrusice se sve u reku tako da cemo imati turisticku atrakciju jedinu na svetu Atlantida 2

  5. Ja bih raščistio zgrade od Londona do Kalemegdana i zasadio drveće, samo da me drugovi izaberu…

    1. Kako bre loše kocke, kad ih je onomad Vučić, lično, uzevši ih ruke rekao, ovo je dobra kocka, čestitam na izboru, ali ona xgrada tamo, inače predratni nagrađivani projekat, nije lepa! I sad kao ne valja! Bastaću, Bataću, ne valja ti posao. Nemaš ti Pink i Informer pa da vladaš istinom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.