Bastać klipovima zbunio i prodrmao opoziciju

Čelnici Starog grada, Paraćina i Šapca i dalje vagaju o svom izbornom učešću

Ostavite komentar


  1. Mi bojkotujemo, a ti slobodno izađi. Pa da vidim kako ćeš pobediti. Dobićeš 2 glasa, kao Čeda na prošlim izborima.

    1. BRAVO! Vi apsolutni bojkotasi ste apsolutno ISTI kao i SNSovci. Netolerantni, uskogrudi i „principijelni“. Nemate dlake na jeziku kada napadate „bele listice“, a sto puta ste gori od njih. Pa vas pitam, da li ce neko od vas preuzeti odgovornost kada posle izbora Vucic zasedne na presto jos najmanje CETIRI godine (sto ce biti duze i od Slobe), a za prijatelje uzme najcrnju desnicu? I sta cete raditi bez para i medija, kada vas budu hapsili i globili kao u Rusiji? Sta cemo ako SNS kao Putinova Ujedinjena Rusija bude vladao narednih 30 godina? Odakle vam ideja da cete POSLE izbora srusiti vlast? I KAKO???

      1. ako izađemo na izbore onda će sigurno sedeti ne 4 nego još 8 godina. Bojkot bar daje nadu da to može da bude i kraće. No svako ima svoje interese i niko vama ne brani da izađete i glasate.

    2. Hajde Jeremiću. , da kažemo da smo prebolovali sve dečije bolesti ili da smo bar bili vakcinisani.
      Šta hoću da kažem., je to da se na stav gosp…Zelenovića i Paunovića treba ,čak mora gledati sa tolerancijom.demokrstkog gledanja na te odluke .
      Bitno jeste ne izgubiti ni njih dvojicu ni ta mala ostrvca demokratije u Srbiji.
      Dakle polazemo političku tolerantnost u ime demokratije .
      Izvagajmo. poverenja međusobna …trebaće Srbiji svaki čovek kao Zelenović i Paunović .
      Ne Mojte da im politički sudite.
      A ja , naravno da sam.za Bojkot!!?

  2. Postovani gospodine Zelenovic,
    To ne bi bio problem da ste Vi juce saznali da ste gradonacelnik ili da niste pricali bojkot ,bojkot, bojkot vec godinu dana.Kao sto Vi mislite da cete dobiti u Sapcu tako narod misli da mozete dobiti i na parlamentarnim izborima i da ne treba prepustiti drzavu Av.Narocito jer se na ovim izborima ne glasa za Av i rezultati ovih izbora ne uticu na to da li ce Av ostati predsednik.Glasa se za brnabicku,martinovica,babica,vul ina ,malog i slinu pa je normalno ocekivati da dobijete takve politicke gromade ili bar da odrzite rec i bojkotujete izbore.Da li Vi imate mozga i da li ste znali kada ste potpisali sporazum sta to znaci.Vas zanima fotelja ,lazete i niste sposobni da mislite unapred i zato izadjite na izbore da Vas Av unisti politicki .Pa kad budete izgubili sabac i kad unistite bojkot onda cemo Vam se zahvaliti za jos 4 godine VLADE ANE BRNABIC

    1. pre mnogih gradova, uradile su to sebe radi, jer im je bilo bitno da žive i rade u slobodnom gradu.
      Zar je toliko teško razumeti građane koji ne žele da izgube stečena prava bojkotom izbora na svm nivoima? Postoji razlika između lokala i republike i ne trebaju ljudi kojima sugrađani veruju da budu ucnjeni od koalicije ili stranke, čiji su članovi, samo zbog toga što ostatak stranke nije sposoban da odnese pobedu u svojoj ulici, svojoj opštini, svom gradu. Na lokalu se svi znaju, nema medijskog mraka koji smeta, smeta centrala koja gotovo nepogrešivo podržava one koji nemaju poverenje sugrađana.

    2. Ako.je Šabac demokratski. samo.uz Zelenoviceve skute , onda neka ga pobedi SNS.
      To je dobra provera , šta leži ispod žita…!?

  3. Ovo je prilika da narod uzme stvar u svoje ruke, i da glasači bojkotuju sve one koji izađu na izbore.

  4. Opozicija je vec mesecima u bunilu i ludilu. Sto je i ocekivano jer sve njihove gaodosti polako isplivavaju u javnosti.

    1. Baš komentar , baš ničemu ne služi!?
      Predhodno se preslišajte šta hoćete da kažete…!?

  5. Sve može, al.mi naše fotelje ne damo! Inače, borimo se za narod , a ne za svoje gu…e!
    Reče neko nisu isti?
    Hvala i prijatno!

  6. E moja opozicija, ni ta 2 glasa nećete dobiti bilo bojkota ili ne, dovoljno je samo da posmatramo ovakvu situaciju i da se stvari uoče šta i kako.

  7. Petooktobarski sindrom kod drugosrbijanaca gde sam ja tu je poput virusa koju rulja nikako da shvati. Bastać je ogledalo patriota sav taj šljam duboko negde kontroliše udba i stranci zato je Srbija večito u danu mrmota.

  8. Opozicija je totalno sisla s uma,svaki njihov sledeci korak je srljanje u propast a da toga nisu svesni!!!

  9. Gospodo situacija je vise nego jasna I onome ko se bavi politikom I onome ko uopste nema veze da njom. Bojkot izbora je suplja prica szs I onih kombi partija. Kao razlog navode razno razne gluposti u koje no oni Sami neveruju. Istina je sledeca: Sami su svesni da nemaju nikakve sanse da pobede na izborima. Zbog yoga ih bojkotuju. Da je tako potvrdjuje I izlazak na lokalne izbore u Sapcu I paracinu gde imaju solidnu podrsku naroda. Nemojte dozvoliti da vas Djiki lozi kao mlade majmune.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.