Neka Bastać objasni zašto pregovara sa SNS: Radomir Lazović o nevremenu i „istorijskim kišama“, crvenom alarmu kao „šarenoj laži“

Ostavite komentar


  1. Bastać razgovara sa SNS-om zato što je normalan čovek i ne želi ništa da ima sa ovakvom opozicijom. Prošli put Bastać je bio predsednik opštine Stari grad uz pomoć glasova Srpske radikalne stranke.

  2. Prema rečima Lazovića, važno je fokusirati se na to da se smeni vlast SNS-a.

    Ako ti je ovo važno zbog čega onda ne pristaješ da Bastać bude predsednik opštine Stari grad?

  3. Naravno da nisu građani Sarog Grada glasali za Bastaća, sns ga je tu namestio

  4. Naivnim ljudima kao sto je Lazovic nije mesto u politici.Posle loseg rezultata na izborima ocekivali smo da ce Lazovic i svi lideri stranaka koji su ucestvovali na izborima podneti ostavke sto je moralni cin kad ono udobna fotelja im je vaznija od morala.I pticama na grani je jasno kome je Bastac naklonjen samo Lazovicu nije.

  5. I dalje sam ubedjen da bi bojkot predhodnih NEizbora,bio uspešniji u pritisku na nepomenika !! I na jesen bi ga i tkzv. „MNZ“ naterala da prihvati izborne uslove kao kod njih !! A to znači,demokratske i slobodne !! Pa zar 25 godina od uvodjenja „višestranačja“ u Srbiji treba da se „borimo“ za normalne izbore ??? Ne !!! Bojkot i njemu i onima koji mu to dopuštaju !!! Neka se „igraju“ sami a nas 5 miliona „će ih gledamo“ !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.