Bastać napustio studio RTS (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. RTS je daleko od fer kampanje. Ovo što sad pokušavaju da urade sa 10 minuta predstavljanja i najavljenom debatom je da se „pokriju“ i opravdaju ono što se ne da opravdati…
    Sa druge strane, ovo pojavljivanje mlađanog g-dina Bastaća mi liči na ono dečije i što hoću neću… Ozbiljan čovek se ne bi pojavio i poslao bi svoju izjavu o tome, zašto neće da gostuje.
    Ovako je cirkus obostran….

  2. To se tako radi.Na beogradski način.Bujošević da ima morala treba da podnese ostavku .Glasam za Bastaća.

  3. Beogradjani,Molim Vas budite razumni,nemojte vise da trpite najgoru vlast do sada.Pokradose sve,nesposobne na bitnim mestima.U svaku nabavku su ruke zavukli,od dece nase kradu,otvoreno bez straha,bahato.Boga se ne boje.
    Skinite ih sa vlast,zbog buducnosti Srbije.Da vratimo sto su pokrali i da krenemo dalje da reavamo bitna pitanja.Za bilo koga samo ne za SNS,molim Vas.Sve oci su uprte u Vas.

    1. Samo ne za one koji aplaudiraju Srederu i miluju se sa Klintonom i koje savetuje Toni Bler

    1. Voditeljka ne zna da gleda u sat. Kaže 10 minuta. Ženo, da li si ti čitava? Gde li su te našli? E, Bujoševiću, postidi se sebe, bar pred ogledalom.

  4. Ljudi, zar ne vidite da je ceo blok opozicije bivsa DS. Vasom razjedinjenoscu, sujetama, konfliktima unistavate zlatni deo srpske nacije. Posto u politici skoro nista nije slucajno, nekad mislim da vas neko ko je mnogo jak kontrolise i da upravlja srpskom politickom scenom. Od demokratije nije ostalo ni „d“. Pa kad je tako zasto se ne vratimo u socijalizam da zivimo kao ljudi. Nije nam jos mnogo ostalo i glupo je u kapitalizmu krepati kao skot.

  5. Tako je! Bojkot je jedini način za borbu protiv ovog zla koje je prisutno u svim porama života u Srbiji. Bastać možda neće prećo cenzus, ali velika podrška za mlade političare koji imaju stav i ideju, i ne žele da budu deo ovog cirkusa. Ako razmišljamo samo o tome ko će preći cenzus, i o „nužnom zlu“ koje je neophodno da bi se skinuo SNS – to se nikada neće desiti.

  6. Sve je ok za rukovodstvo RTSa, ali pitam ja njega, gde idu nase pare? Na samopromociju, na netransparentne ugovore, na rodjacko zaposljavanje. O sastavu njegove liste kandidata je trebalo da govori. Pola liste preletaca, potkupljenih ljudi, cak ljudi ciji su potpisi falsifikovani! Sta radite bre Bastacu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.