Bastać o formiranju vlasti u Starom gradu: Razgovaraćemo sa svima, a pregovarati samo sa onima koji usvoje naš program

Ostavite komentar


  1. Nastupa kao Kolumbo.Lako je pričati i obećavati čuda a kad uzmeš odgovornost i počneš raditi uglavnom se za glavu hvataju.

  2. Nije tačno da „Čuvari Starog grada“ nisu izašli na izbore 2020. godine. Bili su skriveni u nekakvu na brzinu sklepanu koaliciju od restlova nekoliko tadašnjih malih stranaka.
    Zatim se Djilas odrekao Marka a Marko se odrekao odbornika koje je delegirao za izbore, a onda su sei ti odbornici odrekli Marka jer su bili ničiji.
    Ne mogu da prežalim ono drvo na Kalemegdanu koje je posečeno kad je data dozvola za gondolu a onda su „čuvari“ protestvovali zbog gondole i seče drveća, a onda su „čuvari“vadili Vesićeve kocke sa Trga i primali prijave, a onda je Marko skidao bilborde predsednika nam, tamo negde na niškom putu, a onda ga je neko pratio i pretio mu pa on to sve izneo u javnost, a onda/sada došlo Markovih 5 minuta/četiri godine.
    Blago nama s vama.

  3. Dovoljno mi je da pogledam ovu fotografiju i da mi bude jasno da ceovj gospodin pravo u SNS. Ceka samo cifru u koverti. Zato odugovlaci.

  4. Evo naprednjaci ukidaju dvojku jer im smeta krug dvojke. Jel i to u Bastaćevom „programu“ za Stari grad?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.