Bastać: Podići spomenik Goranu Vesiću kao najvećem rušitelju Beograda

Ostavite komentar


  1. U potpunosti podržavam inicijativu spomenika Vesiću.
    Predlažem malu fontanu ispred skupštine grada sa Vesićevom figurom. Po ugledu na čuvenu „Manneken Pis“ fontanu u Briselu.

  2. Ko je rušio Beograd videli smo, a što se spomenika tiče, Bastaću bi trebalo podići spomenik za prvi reket Bgda, i to kako drži, umesto reketa, u jednoj ruci kesu, a drugom šamara kuma.

    1. Dobro, u pravu si. Hajde onda da im se podigne zajednički spomenik- Vesiću kao rušitelju Beograda a Vučiću kao rasturaču, rušitelju i uništavaocu cele Srbije i srpske privrede. Ali samo tako da su njih dsvojica na spomeniku spojeni kao sijamski blizanci. Ipak je moja najveća želja da se u Zabeli, kada Vučić tamo najzado bude robijao, za vek vekova ta samica dostojno obeleži kao ona u Sremskoj Mitrovici gde je nekada, navodno robijao Josip Broz. A spomenik može da se smesti u tu spomen samicu kao opomena svim budućim političarima koji bi hteli da krenu Vučićevim izdajničkim stopama- gde će ipak jednoga dana skončati!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.