Bastać preti Vesiću vaspitnim šamarom zbog navoda da je krao od bolesne dece

Ostavite komentar


  1. Sta ce biti ako Goran Vesic nakon dobijenog samara, uzvrati sa dva vaspitna samara, ili nedaj boze u samodbrani posegne za necim mnogo opasnijim?

  2. Polako Marko, dovoljni su oni sami sebi, ne treba da im pomazes.Razumem revolt, ko im samo daje ovakve ideje. Mislim da sami ovo ne smisljaju..Mi sa Starog Grada znamo dobro ko ste, i koliko ste uradili za nas.

    1. Ne vredi s njima lepo. K’o proba tako, dobije onog Atlagića što riče/njače/muče (šta li već…). A kad je potegnu motke k’o u Toplom Dolu ok onih elektrana, da vidiš kako junaci beže sa sve pokličem „Nazad, braćo, ja pred vama“.
      Pa nema naš narod džabe poslovicu „Klin se klinom izbija“

  3. Nedopustivo je ovakvo ponasanje za jednog funkcionera. Pretnje su krivicno delo po svim osnovama

  4. Nikakvo nasilje ne resava nesuglasice, ovo nije metod koji je prihvacen u nasem drustvu, ovo je pogresna poruka nasoj omladini. Ovo je za svaku osudu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.