Bastać: Preuzimanje SC „Milan Gale Muškatirović“ kao slučaj Savamale

Ostavite komentar


  1. Zašto je Bastać zaključao Parobrod kad je bila izložba kaligrafije? Nesavestan rad njegovih zaposlenika. Nesavesno postupanje sa imovinom

    1. Jozo, ovi tvoji prave takve mafijaske i kriminalne radnje svakodnevno i ti dalje botujes za njih. Sramoto.

  2. Bilo kako bilo, svi ti likovi uporno dokazuju politikanstvo, a vidimo i da se ispostavlja da je Bastać apsolutno nedorastao funkciji koju obavlja. Izgleda da se sve svodi na buku i galamu protiv gradskih vlasti (mafije), bez ikakve ideje kako nesto sacuvati, izpregovarati, mozda se cak i zrtvovati za dodbrobit zajednice za koju se toliko zalaze. Prijalo to nasim usima ili ne, slagali se ili ne, ispostavlja se da ako vec nisu svi isti, a ono se trude da maksimalno lice jedni na druge, pri tome insistiraju na nekim kozmetickim razlikama ne bi li zadrzali svoje glasace. Sve u svemu, Marko Bastać, bez trunke radnog iskustva u realnom sektoru napredune kako na licnom tako i po imovinskom planu, ocihledno i politickom. Stari Grad i Beograd najbolje znaju kako im je. Naravno, nije on jedini niti prvi na koga treba ukazivati, ali poenta je da i kada žabe glasno krekeću u bari je i dalje žabokrečina. Pozdrav!

  3. Mrš u crnu goru, ološu. Ti ćeš seljačino da blokiraš razvoj Beograda.

    1. Ako si ti beogradjanin ja sam marsovac ! Ne blokira se razvoj vec pljacka Beograda ! Seljacino.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.