Bastać: Stalnim izmenama planova gradske vlasti pokazuju da ne znaju šta rade

Ostavite komentar


  1. To samo znači da gledaju prioritete. A to što puca na sve strane, to je samo dokaz da za vreme demokrata ništa nije urađeno kvalitetno. Potrebno je vreme da se to popravi!

    1. Gospođo ili Gospođice Dobrila, ja se najiskrenije nadam da niste upravo sada optužili bivšu vlast za ovo što radi Vesić u poslednjih 6 godina odkad vlada Beogradom. Draga Dobrila, ako vi stvarno verujete u ovo što ste rekli, e onda stvarno kuku i vama, a i nama. Kuku nam svima zajedno. Tužno, jako tužno.

  2. To što se dešava u Gradu je sasvim logična posledica dolaska na vlast unapređenih šešeljoida. Što milom, što silom, iz Gradske uprave su ili u penzije ili u druge firme oterani stručnjaci, a na njihovo mesto dovedene kursadžije sa kupljenim diplomama kojekakvih Sega-Mega “Fakulteta“, čiji je jedini cilj punjenje stranačkih i sopstvenih džepova.

  3. Da ne izpadne da solim pamet nekome sa strane, ali ja cudniji grad od BG nisam video u Evropi. Po neuredjenosti, divljem urbanizmu i necistoci, moze da se uporedjuje sa arapskim prestolnicama cak. Jedino od „gradskih“ faktora sto valja, je nocni zivot i neki dobri restorani.

  4. Boze oprosti im , ne znaju sta rade…Ali su odani,onom koga je sam Bog poslao,po recima Patrijarha,i po Vuku Draskovicu, srpskom kralju ulica i kralja Trga Slobode…koji je na slican nacin reformisao neke beogradske institucije…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.