„Bauk“ uspona političkih autsajdera uveliko kruži Evropom

Šta glasanje za novi saziv Evropskog parlamenta može da znači za rasplitanje kosovskog čvora

    Ostavite komentar


    Politika

    "Građani će moći sve da vide": Zbog čega se opozicija nada da sednica o Kosovu neće biti još jedna propagandna tirada? 10

    „Građani će moći sve da vide“: Zbog čega se opozicija nada da sednica o Kosovu neće biti još jedna propagandna tirada?

    "Nema još neznaka kada bi mogla da se održi vanredna sednica o Kosovu i Metohiji za čije sazivanje su opozicioni poslanici predali zahtev, uz predlog Zakona o zastupanju i zaštiti državnih interesa Srbije na Kosovu. Za sada nema naznaka ni da li će sednici o KiM prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Od njega očekujemo odgovore na brojna pitanja, ali poučeni iskustvom ne nadamo se prazniku demokratije ", kaže za Danas dr Miloš Stanković, član Predsedništva Novog DSS, stranke koja je i predlagač zakona.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 26. septembar 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

    U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.