Bećirović poručio Vučiću da BiH ostavi na miru

Ostavite komentar


  1. Bećirović se silno uzbudio jer ga je pogodila istina. Umesto da se zabrine, zbog same najave da se neko meša u izbore u BiH, on pokušava problem da prebaci na Vučića?! Znam kako bi to gospodin Bećirović želeo da se Srbija „pozabavi Kosovom“?! Smeo bih da stavim „glavu na panj“, da pod „sredjivanjem“ gospodion podrazumeva priznavanje ove kvazi države?! Verovatno i on sam ima sličnih demokratskih razmišljanja kada je Republika Srpska u pitanju. Kao i većina „poštenih“ muslimana iz Sarajeva i BiH, on bi da centralizuje BiH, i da decentralizuje Srbiju. Inače, posedovanje indformacija ne znači da se neko meša u unuttrašnje stvari neke države.

  2. Ne znam zasto misli da je nesto bitan i on i njegova Bosna? Vucic se zastitnicki ponasa prema Republici Srpskoj koja je nama neizmerno vazna jer smo isti narod!

  3. Krenula naci retroika za izbore u BiH? inace, presmesno je kako su potomci onih koji su presli na veru turskog okupatora i tako produzili tu okupaciju, potomci onih koji su kasnije presli na sluzbu kod Austro-Ugara, pa nacistickih okupatora… Ti i takvi pripadnici nacije nastale na stokholmskom sindromu su D+danas najveci „branitelji“ BiH. Komedija.

  4. Koliko bolesnika piše raznorazne gluposti u hvalospev i odbranu Vučića. Vrhunac bezobrazluka je komentar tzv.“Dijega“. Bruko jedna

  5. Srbija je pravni naslednik SRJ, koja je uz Hrvatsku garant postojanja BiH,po Dejtonskom sporazumu) što znači da je se itekako tiče ta susedna zemlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.