Bećković: Opozicija je najveći uspon doživela sa Koštunicom, jedva je čekao da se ratosilja moći

Ostavite komentar


  1. Kostunica je covek koji se protivio smeni kadrova iz 90ih, zato i jesu danas na vlasti ponovo radikali i SPS.

  2. Za Koštunicu smo (većina nas) do 5. oktobra mislili da je dobar čovek i da će nas povesti na put napretka države i naroda, ali je on već 6. oktobra pokazao da je samo ruski čovek i da je njegov glavni zadatak da štiti ruske interese u Srbiji. Onog momenta kada su na državne pozicije došli drugi domaći igrači da štite ruske interese, on se povukao znajući da je on svoje uradio i da tu ulogu nadalje preuzimaju ti drugi.
    Tako će Koštunica ostati zapamćen u srpskoj istoriji bez obzira na neke pozitivne stvari koje je uradio. A mi smo ostali iznevereni i praktično bačeni stotinak ili više godina unazad.

  3. „Terazije“-Jedan od retkih u Srbiji koji ume i da kaze i da napise.Bravo Matija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.