Bekim Hadžiju: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje

Ostavite komentar


  1. I sta kaze vlast, politicari, razni prvoborci za gradjanska prava, EU i ostali na ovo?

  2. Opušteno, nije prvi put da ubijete srpskog policajca iz zasede, poznati ste junaci. Kad vas poravnamo opet ćemo biti krivi. No, jednom će sve to prestati. Kad-tad. Platili smo svoje gluposti, platićete i vi svoje, ponovo.

  3. Iako sam pre dvadeset i nesto godina imao drugaciji stav, danas smatram da su Albanci predobro prosli za vreme Milosevica u odnosu na to sta zasluzuju.

  4. To su „nase sestre i braca“ kako to kazu S. Congradin ciju naci-sovinisticku tvorevinu na Kosovu treba „sto pre priznati“ jer „to je sreca“, da opet citiramo S. Congradin.

  5. Balkanski politicar! Ubiti policajca na duznosti nije hrabrost, to je slabost! Ne raduje se tudjoj zalosti bez obzira na naciju i veru.!

  6. Inace, PDK je partija koju je osnovao kriminalac i ratni zlocinac Hasim Taci, zanimljivo da je za prijem ove velikoalbanske fasisticke partije u neku regionalnu liberalnu asocijaciju partija, glasao i PSG za sta je Natan Albahari, predstavnik PSG dao jedno krajnje smesno-licemerno „objasnjenje“. To je ta srpska opozicija…

  7. Gde u tekstu, osim u naslovu, piše da „svako ko ubije srpskog policajca“ ima poštovanje ovog poslanika?

  8. Baš glupo. Podilazi albanskim kriminalcima i nacionalistima. Ako je tako dođite čeka vas vruća dobrodošlica.

  9. Umesto da ga spale , oni ga ispratise kako dolikuje , sve sa hodzom sa molitvama.. kao junaka . Danasnji ljudi nemaju srama.

  10. Pa dobro, Bekim ništa loše nije mislio. Uopšte ne raspiruje nacionalnu mržnju. Čovek je samo konstatovao. Među Albancima uopšne nema mržnje i šovinizna, to postoji samo kod Srba.

  11. Svaki srpski policajac koji je i koji ce tamaniti ovakve zasluzuje najdublje postovanje.

  12. @QQ

    Pa treba da ima neko ko će da im kaže da bi znali na šta da reaguju. Ne kažem da budemo tužibabe, ali ovako znamo samo mi, ali ne i ostatak sveta.

  13. Da je ovo ozbiljna drzava, kao sto nije, BIA ne bi jurila privrednike za cene i aktiviste sto se bore za zdravu sredinu vec bi ovog majmuna pridruzila vecini.

  14. Зашто ви у Данасу не додате свој коментар на овај сраман текст? Треба да напишете да су овакве речи позив на убиство Срба и да их осудите!

  15. Šiptari nisu glupi. Vide da se svet menja ali ne povoljno po njih. Moć amerike slabi i hvata ih panika.

  16. Osudjujem ovu izjavu kao ratnohuškačku. A svim normalnim albancima koji se bore da prežive i nekako spasu od domaćih pljačkaša koji se busaju u patriotska prsa želim sve najbolje.

  17. Jedno veliko izvinjenje ogromnoj večini srpskog naroda za jednu ovakvu bizarnu izjavu.

  18. To su mezimci Berlina, Londona, Vašingtona i poniznog poslušnog Brisela. Na ovo ce svi citati EU, Evropski
    parlament…

  19. za ovakve postoji tajna sluzba, ne da bi pratili tokove politicke moci i novca zarad svog interesa, ovi zlotvori ih ne interesuju, nazalost

  20. Taj nesretni čovek albanac je bio kriminalac. I verovatno ga je stigla zaslužena kazna. A svako pominjanje ubistava ili poziv na ubistva javno ili preko preko medija takođe predstavlja krivično delo i raspirivanje međunacionalne mržnje. Ima građana Srbije albanaca i građana Kosova srba. Pa o tome treba povesti računa.

  21. To su reči Aleksandra Karađorđevića koje su kasnije trošili Broz i njegovi komunobanditi.

Ostavite komentar


Politika

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste 10

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste

Nekadašnji premijer Srbije i učesnik protesta 2000. godine Zoran Živković poručio je danas aktivistima koji negoduju zbog mogućeg iskopavanja litijuma u Srbiji da avgust nije najbolji mesec za takva okupljanja i da od septembra treba organizovati ozbiljne proteste.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.