Bela kuća dala „zeleno svetlo“ za novi susret predstavnika Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Samo ne najavljujte ni dan ni čas, sastanka, čak. Sastanite se gotovo u i legalnosti inače će i ovaj sastanak minirati da bi posle pričali i izmišljali te podele, te ostanak Kosova* u Srbiji…

  2. Na 16.godisnjici NAAC Jahjaga je rekla:“Ako se dvadeseti vek pamti za proglašenje nezavisnosti i stvaranje Albanske država, dvadeset prvi vek se obeležava proglašenjem nezavisnosti Republike Kosovo. Ova dva uzvišena dela su uspela zahvaljujući pomoći Sjedinjenih Američkih Država, predsednicima Wilson, Klinton i Bush te našim međunarodnim prijateljima“ kraj citata, rekla je sta :stvaranje albanskih drzava .
    Da li ce Tramp sa Grenelom stvarati veliku Albaniju u sred Evrope , da li cese sa tim sloziti Rusi , i jos po neko iz Evrope , Najgore je sto se nece stvarati samo od KiM velika Albanija vec i od delova Crne Gore kao i Severne Makedonije . Ko to ne zeli aima uticaja u svetu neka se oglasi .
    Treba znati da su pocasni clanovi albansko americke zajednice bivsi predsednik SAD Klinton kao i Toni Bler , da li to zna Tramp i Grenel . Razume da se oni bore za svoju stvar ali da li je relano stvarati veliku Albaniju na tlu Evrope .

Ostavite komentar


Politika

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija? 10

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija?

Nakon zatvaranja srpskih institucija u četiri opštine na severu Kosova nije bilo dodatnih jednostranih odluka Prištine, ali je kosovski ministar za lokalnu samoupravu Eljbert Krasnići 18. septembra izjavio da će i preostale "paralelne institucije" u drugim opštinama širom Kosova, sigurno biti ugašene. Iako su se srpske vlasti obavezale da na neki način sarađuju u zatvaranju ovih institucija, sporazumi predviđaju i da Kosovo osnuje Zajednicu srpskih opština, koja bi preuzela pružanje tih usluga, tvrdi direktor Radia KiM Isak Vorgučić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.