Bela kuća: Tramp prima Vučića i Hotija, Srbija i Kosovo potpisuju dokument

Ostavite komentar


  1. Koliko smo mi tolerantni prema njima nema reči. desetine hiljada pekara, poslastičarnica rade sa ogromnim profitom u Srbiji. I? opet smo krivi? hajde nek srbin otvori nešto u Prištini? pa da daje beslatno ne bi niko ušao a da ne govorimo da bi planula prvo veče (kao srpske crkve onomad)

    1. Bas smo tolerantni: Ili razrusimo pola Beograda ili odemo u Borcu i napravimo sranje. Vrati se u srednju skolu i uci sta je drzava i kakve su njene obaveze prema njenim gradjanima. Kad pocne da se svodi na „toleranciju“ onda takvi ko ti uzimaju sebi za pravo da odrede dokle ta tolerancija moze da ide.

      1. Srbija izvozi na Rupliku Kosovu godisnje oko 600 mil € i imaju predstavnisto ne samo u Prishtinu nego i ostalim gradovima ,a to nije profit ?
        Najgore kad lazes sam sebe !

    2. Dali Srbi jedu taj hleb i lizu taj albanski sladoled? Ako je rec o destinama hiljada Albanaca i njhovih pekara to znaci makar 25000 pekara ili poslasticarnica, sto je nemoguce, kume. Preterao si. Srbi na Kosovu, ucestvuju u vlasti zive dobro i u miru uz poneki incident, koji se na sav glas dize,.ako je Albanac kriv. Vucic na zalost mora da potise sta god traze, jer je Milosevic sve izgubio. Ovo sad je samo tacka na i. Amerikanci tako hoce i sta sad Ti i ja da kazemo njet, Imas li ti zive veze covece. Ako Vucic glumi da nece neka preda vlast drugim glumcima, koji ce potpisati ali ce se praviti“ ko me gurnu“ Ima nesto sto se mora.Toliko jadnika u politici nikad i nigde nije bilo. Sam go lazov i protuva. Ti naso da pricas o pravdi i nepravdi.

  2. Nema nikakve mogućnost da će biti potpisano priznanje tzv. nezavisnost! Imamo jasan stav vezan za to!

    1. Brate, na čemu si? Otkud znaš šta je sve AV potpisivao i obećavao. Za svoj rad nikada i nikome nije podnosio izveštaj. Za mnoge stvari što radi debelo krši Ustav i Zakon o vladi. I šta? Ništa! On je svemoćan jer se okružio nesposobnjakovićima (Vulin, Đurić, Mali, Čadež, ….) koji u njega gledaju kao božanstvo i povlađuju svaki njegov potez.

  3. Samo brine sledeca stvar , ako je rpvi papir , kako ga inace nazivaju , ako je Hoti na njega pristao u celosti pa ga je predsednik Vucic odbio zbog tacke 10 , onda se pojavio treci papir gde je opet Hoti pristao na sve , znaci da je u njemu nesto slicno bilo kao na prvom papiru samo drugacije formulisano, zato dobro treba paziti na sve sto oni pristanu sta je zapravo u pitanju . A ovo sto se tica Pompea i zelje da se sastane gospodin Hoti sa njim, moje sumnje u vazi njega ostaju , to jest da se on nije promenio i da Tramp treba da je na stend baju sa njim . Daj Boze da nije tako, ali on se pokazao na pocetku da ima iste ideje kao i ranije ali s eposle malo stisao sa njima . Ako bi ko pomagao u ovom trenutku Trampu , postenom pre svega biznismenu a i korektnom coveku , moze mu neko misliti pri tome da je zbog korektnosti slab , sto nikako nije slucaj i da se tim ne zavaravaju , znaci za uspesnost pobede Trampa na izborima to bi svakako bila Srbija , to on treba da zna ali ipak ne po svaku cenu , postoji crta do koje moze da se ide u vezi lazne drzave , nije vazno sto su je neki priznali , a to je ne priznavanje KiM.Sinoc je bio simpatican gospodin Sarapa .

  4. Da li Srbija ima Vladu i platformu za ove pregovore. da li uopste imamo Skupstinu.

    1. I ptice na grani znaju da mi to nemamo. Odavno živimo u autoritarnoj državi gde o svemu odlučuje samo jedan čovek – AV.

    1. Izgleda da je u sendvicu bio i papiric sa ovom budalastinom sto si prepisao. Vucic ti je sinoc detaljno objasnio sta potpisuje pa si pozurio da na ovim komentarima objavis senzacionalnu vest. Hvala Danas-u sto objavljuje i ovakve idiotluke.

  5. Jel Vučić potpisuje ono što Srbija NIKADA neće potpisati? Toliko zaklinjanja, borbe, etc, etc….. i na kraju blanko potpis u ovalnom kabinetu. Ništa lakše.

    1. I kako će Srbija dobiti more ako podeli Kosovo? Geografija ti je izgleda slaba strana…

  6. Novi Rambuje, ili drugi Dejton? Samo da se već jednom završi agonija. A, možda se preterano nadam.

  7. Ne vidim nikakva talasanja po portalima. Cak i da Vucic kaze da potpisuje nezavisnost Kosova i to objavi na sva zvona, misljenja sam da bi se ispred Skupstine okupilo maximum hiljadu ljudi.
    Kosovo je davno nezavisno i to vidi svako.
    U pravu su Draskovic i Ceda (ne zaboravljam nacionalizam, četnistvo i ratnohuskanje prvog i Silerovu drugog, samo kazem da su u pravu za Kosovo i Ruse)

  8. Videćemo na licu predsednika Srbije šta je uradio..valjda će dati svima u Srbiji na uvid šta je potpisao..bude li mnogo pričao i objašnjavao, krije nešto.

  9. Da li je vazon sta se potpisuje? Za Trampa nije jer je ovo sve i organizovano za njegovu predizbornu kampanju i foto seansu. I ovako verovatno nista od ovog ne moze da mu pomogne na izborima, gubi verovatno. Tramp je cist klovn ko ne zna ni gde je Kosovo a o problemima izmedju Srbije i Kosova jos manje. Dzabe ste putovali u US od ovog sporazuma nema nista a naricito posle 3 Novembra.

  10. Vucic nema nikakva ovlascenja da potpisuje protivustavna akta i time indirektno priznaje laznu drzavu koju su americki okupatori napravili na Kosmetu. Samim cinom takvog potpisa stavlja sebe iznad zakona i prava i svaka sledeca normalna vlast ce morati da ga procesuira.
    A tu dreku o „Srbiji i Kosovu“ mozete da okacite macki o rep dok je ziv ijedan Srbin.

  11. Ma podpisuje “ nas Aca “ sve sto mu podnesu pod njegov “ politicki nos “ . . . napisao sam vam juce da smo izbegli katastrofu jer Aca nije poneo ( istorijsko ) penkalo za podpisivanje ali su Vasingtonske noci ( sa Grenelom glavu u glavu ) pred njim a ocigledno je bilo “ VRUCE“ jer danas ce se pojaviti i Trump ( ne Tramp ) sa svojom “ istorijskom frizurom “ na nekakvo podpisivanje ( ko li zna cega ili o cemu ) a $n$ mediji ce nas zatrpati “ istorijskim “ NE tom Grenelu i onom 4 – oro nize rangiranom savetniku a Josip Visarionovic “ Staljin “ je bio sitan igrac ( . . . dizgresija . . . poredjenje istorijskog NE Joske bravara ) spram Ace i Grenela i ovog “ istorijskog momenta pred odlazak na US Open u Tenisu i shoping po New York – u uz obaveznan restoran sa litrom vinom od 5 000 $ ( snimak “ naseg “ konobara na You Tube – u Ace i Suzane sa “ odlicnom a “ paprenom “ flasom vina )

  12. Predlažem pravoj opoziciji da predsednika dočekaju u Pionirskom parku parolama:Dobro nam došao junače,Brutalni heroju,Hrabri ratniče,Nemilosrdni branitelju Srbije,Branioče Ustava i teritorijalne celovitosti zemlje,oredelje za predsednika i članove delegacije,priznanja članovima Vlade koji su podržali i hrabrili predsednika u njegovoj borbi za spas i ugled Srbije,pohvalnica za ministra spoljnih poslova koji iz Beograda podpomaže predsednika u međunarodnoj političkoj areni diplomatske borbe za spas Srbije,(nije išao u SDA jer ne zna engleski jezik)——-

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.