Bela Palanka: Naprednjacima 74 odsto glasova

Ostavite komentar


  1. Uuu, kakva ponuda, kakav izbor, kakva raznolikost programa, sve prsti od briljantnih kandidata, genijalaca dokazano uspesnih u laprdanju o boljoj buducnosti za 2 do 3 god.(a tek za 20!), u ispiranju mozga i punjenju vlastitih dzepova.

  2. Ocekujem apsolutnu pobedu Naprednjaka jer su gradjani u prilivi da vide kako Srbija napreduje sa njima na vlasti.

  3. Ocekujem apsolutnu pobedu Naprednjaka jer su gradjani u prilivi da vide kako Srbija napreduje sa njima na vlasti.

  4. šljenjuŠta DS dobija bojkotom izbora, po mom mišljenju apsolutno ništa, to im je samo početak kraja u B. Palanci, ili je razlog bojkota to što je Pajtić na čelu kolone prajda.

  5. Jedan deo opozicije je bojkotovao ove izbore da ne dozive debakl. Sto se tice ishoda napredni ce da pobede i to veoma ubedljivo.

  6. Mislim da se u Beloj Palanci nista drasticno nece desiti od onog sto su pokazali skorasnji izbori u celoj Srbiji,i mislim da je to najbolji izbor.

  7. Sa takvom konkurencijom naprednjaci sigurno pobeđuju. Nisu nisu ni za dve ovce da pričuvaju.

  8. Svi koji bojkotuju današnje izbore , svojim bojkotom dokazuju da ne zele napredak i bolji život gradjanima

  9. Najvažnije od svega je da izbori proteknu bez incidenata i bilo kakvih nesuglasica, kao i to da građeni izađu u što većem broju i daju glas onome za koga smatraju da će raditi najbolje u njihovom interesu.

  10. Nadam se da će građani izaći na izbore i glasati za SNS. SNS je stranka koja jedina može da pomogne ovoj opštini da se razvija. Bela palanka zaslužuje ljude koji će da rade za interes Bele Palanke.

  11. Sad neće biti izgovor mala izlaznost, al ne sumnjam da će Demokrate i Radule naći neki izgovor za poraz.

  12. Da i ovo pitanje skinemo s dnevnog reda. Nema razloga misliti da će oni glasati drugačije od ostatka Srbije

  13. Naravno da ce SDS, DS, LDP i pokret Dosta je bilo bojkotovati izbore. Znaju da im ljudi vise ne veruju i da ce imati par glasova samo. Dovoljno su se vec obrukali..

  14. Mislim da će SNS odneti ubedljivu pobedu, uzimajući u obzir koliko država napreduje od kako su oni na vlasti.

  15. Kosta: Pa to i nije teško pogoditi. Naprednjaci će imati dovoljno odborničkih mandata da sami mogu da formiraju opštinsku vlast.

  16. Verujem da su gradjani svoj glas i podrsku dali onima koji mogu da urade nesto dobro za njih, a samim tim za citavu Srbiju. Nadam se da se ishod izbora biti ubeljiva pobeda SNS.

  17. Podrska naprednjaka ubedljivo raste medju gradjanima i mislim da ce rezultati buducih pretsednickih izbora biti ubedljivi u korist SNS-ovog kandidata.

  18. Nije to nikakvo iznenadfjenje, rutinska pobeda naprednjaka, poziv Vučića da birači izadju i daju glas naprednjacima je potpuno ispoštovan.

  19. gradjani bele palanke su pokazali da veruju vucicu jer on ne daje lazna obecanja,vec kaze ono sto je realno ma koliko to bilo tesko i nepopularno!

  20. Sigurno je da su građani birali najbolje,iza SNS-a stoje rezultati u radu i zato je procenat osvojenih glasova ovakav.Svaka čast i sve čestitke.

  21. Naravno da je SNS pobedio,tako i treba…posle toliko rada i truda nemoguće da bude drugačije.

  22. Sad je i očigledno zašto je deo opozicije bojkotovao izbore, strah od gubitka je bio osnovan,.

  23. Kako sada boli ovih ne 75, nego 76 odsto glasova. Znali su ovi iz opozicije šta su zaslužili kod građana Bele Palanke pa su zbog toga i odustali od izlaska na izbore.

  24. Svesni su građani Bele Palanke da je napredak Srbije krenuo 2012. godine sa dolaskom SNS na vlast, pa će i oni u svom gradu sigurno dati poverenje naprednjacima.

  25. Pobeda naprednjaka na izborima u Beloj Palanci je i bila ocekivana s obzirom da narod postuje odgovornu politiku koju sprovodi SNS.

  26. Ova pobeda je zaista plod velikog rada i maksimalnog zalaganja za drzavne interese,nista drugo sem ogromne pobede i nije bilo za ocekivati.

  27. Apsolutno ubedljiva pobeda SNS-a je samo jedan od dokaza koliku podrsku imaju od strane gradjana.

  28. Kada neko dobije 75% od 80% izašlih građana na izbor , onda je lako proglasiti pobednika.

  29. Kosta: Tek sada nam je jasno zašto je većina opozicije bojkotovala ove izbore. Pa nisu hteli da još jednom dožive fijasko.

  30. nazadnjaci ,koliko ste sad placali po listicu , ovde kod nas je bila cena 2000 do 3000 din, bruka

  31. E sada će da uzlete u razvoju. Sami su izabrali i za 2 godine biće im prosečna plata 500 evra!

  32. Jako veliki odziv gradjana,ubedljiva pobeda,jasan pokazatelj da gradjani veruju u ono sto radi SNS.

  33. Zašto je DS bojkotovala izbore ,pa jednostavno nije mogla da skupi dovoljan broj potpisa građana da podrže tu listu.Dr Pajtiću povuci kandidaturu za predsednika DS i vrati se na univerzizet, katastrofalno si vodio stranku.

  34. E moji dunđeri,do sad ste bili ovce u stadu tadićevaca,i slepo sledili vašeg lokalnog čobana,a sad kad je čoban potkupljen prljavim parama avav-a i pretnjama njegovih batinaša,kao i lopovskom organizacijom izbora postavljanjem samo naprdnjaka u izborne komisije,pošli ste ko i do sad za prodanom dušom za vašim starim čobanom kako li se zvaše bre !!!

  35. Njegov ideal je da dostigne 99,9% kao Hitlerovi nacisti ! Njegova diktatura neće prestati dok se ne približi svom IDEALU. A posle ostaje da se vidi!

  36. Realno opozciji nije imala šta da ponudi nama građanima Bele Palanke, zato i ne čudi ubedljiva pobeda SNS, jer su oni jedina opcija koja može da pomogne ovoj opštini da se malo razvije.

  37. Realno opozciji nije imala šta da ponudi nama građanima Bele Palanke, zato i ne čudi ubedljiva pobeda SNS, jer su oni jedina opcija koja može da pomogne ovoj opštini da se malo razvije.

  38. Ovaj izborni rezultat je pokazatelj kome građani najviše veruju, tako da učestvovanje na izborima stranak koje su ih bojkotovale ne bi ništa bitnije promenilo.

  39. Ovo je prosto neverovatno… možda stvarno napredujemo… Srbija je definitivno šampion sveta u lošim odlukama…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.