Beli: Oko čega ne možete da se dogovorite, kolege?

Ostavite komentar


  1. Sa kojom novinarskom etikom vi dajete ovoliki prostor sa obelodanjenim Twiterima nekoga ko se ustvari samo sprda i destabilizuje politicko javno mnjenje u ovoj zemlji ? Otkuda iznenada privatni twitovi postaju tema vasim novinama?Mislim da je to uvodjenje realitija na tzv politicku javnu scenu u Srbiji sa evidentnom intencijom da se naskodi svim opozicionim protivnicima diktatora Vucic Aleksandra! Sta to vi radite vise DANAS ?

  2. Tipe, probaj ti da lepo kunkurises u kursadjije, taman i ciljna gruba i humor bi bio pogodak, a ja bi vise voleo da moje dete ne zivi ono sto ja zivim vec 20 godina. Nit da razmislja dali ce veca budala ispasti ako bude bez posla ili ako udje kod olosa u stranku, a ti ili imas neki predlog ili mani se humora jer mi koji imamo decu, ovo uopshte nije smesno.

  3. Šta se bre ljutite na ovog čoveka, ako se sprda i ima kome. Vi koji razmišljate za budućnost svoje dece ne očekujte da će vam političari pomoći. Ne očekujte pomoć ni od koga, nego use i u svoje kljuse.

  4. Korax je zaboravio na treci auspuh Predsednikove makine,sa danasnje karikature…??Mada vise lici na uberlauf…!!!

  5. Možda se on sprda, to nije sporno. Iz komentara vidim da se vodi računa o tome KO je nešto izjavio, a ne ŠTA je izjavio. Zaista, u čemu je spor u opoziciji i ZAŠTO ne mogu da se dogovore. I ovo nije prvi put da se takvo pitanje može postaviti u Srbiji. Svaka mu čast na ovom pitanju, ma ko on bio!
    Države ne propadaju zbog loše vlasti, već zbog loše opozicije- nekad je izjavio jedan filozof.

  6. Bogami i Beli polako uci zanat,od coveka koji nece sa nikim polako se priblizava opoziciji.

  7. Treba malo osvežiti "političku scenu", Beli je pravi u tome. Uvek neko mora i da zabavi….On nije pretnja za vlast ali za opoziciju jeste

  8. Kad kaze ,,kolege““““ stice se utisak da su oni kolege shefovi a glasaci njihovi zaposleni. I sad on sa kolegama ne moze da se dogovori oko novih izbora ili sta vec. Ovog coveka vidjamo i slusamo od izbora do izbora. Da li neko zna sta on i njegove kolege (sadasnja opozicija, bivsa opozicija, buduca opozicija) rade u medjuvremenu? Politicka aktivnost nije samo borba za vlast, barem ne u demokratskim zemljama.

  9. Naprdnjaci su jedna tragična i jeziva pojava, ali su čak i od njih tužniji ovi koje toliko vređa Beli. Organizujte se, gospodo, pa neće moći jedan momak iz predgrađa da vam "krade glasove" i "otima demokratiju". Biće da je ipak do vas. Da nešto valjate, sami biste se borili i ne biste pljuvali nekoga ko to radi bolje od svih vas zajedno, bez da se i oznojio. Čovek je lepo pokazao da ste svi isti, a vi to svakim danom dokazujete napadajući ga. Inače nisam glasao za njega, ali je zaslužio svaki glas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.