Beograd danas očekuje zeleno svetlo za prijem Kosova u Savet Evrope, ali se nada crvenom 16. maja

Ostavite komentar


  1. nazalost providno postaje . Psihopata nas spasava od genocida a pustit ce Kosovo u savet EU. Presmesno. Ameri kolo vode !!!

  2. Докле више замајавања грађана Србије од уцењене власти?
    Просто и једноставно сходно Уставу Србије и Правно обавезујућој Резолуције СБ 1244 прогласити ОКУПАЦИЈУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ.

  3. Citate mozdane talase,gazite osnovna ljudska prava,cenzurisete misli i tiranisete svoje gradjane na najmonstruoznije nacine,nismo nista drugo ni ocekivali,poklonili ste Jarinje i elektro privredu i mnogo toga-sa kojim ciljem?Da li je Cavoski deo tog tima?Vreme je za ostavke ,niste znali a niste ni hteli,Srbiju ste pretvorili u cirkus po svojoj meri i ukusu,prekardasili ste.Pozdrav…….

  4. Ma sve te igrarije postaju sve jasnije ali mene buni samo jedna a to je Rezolucija SB UN 1244 nigde nisam procitao da je ukinuta, ili ponistena, ili bilo sta drugo, sto znaci da je i dalje na snazi, sto opet znaci da ama bas niko ne zarezuje vise ni SB ni UN, masala, Ziveli

  5. Za mene lično Kosovo je „primer za izučavanje“ kako se od „najnerazvijenijeg dela nekadasnje geografke oblasti u Evropi“ POSTAJE nezavisna uredjena evropska demokratska drzava !
    Svaka cast, Kosovskim Albancima !

  6. @Bucko „Razmišljam“

    Trebalo bi makar sat vremena da provedes u „dzravi kosova“ i ukapirao bi kakvu si nebulozu napisao, ali u svakom slucaju probaj ti da objasnis Albancima sa Kosova kako zive u „uredjenoj nezavisnoj evropskoj drzavi“ da ne idu bezveze u razne svajcarske i nemacke da gastarbajterisu – i obavezno javi koliko njih si ubedio.

  7. @Bucko Razmišljam eh da je vise ljudi kao ti bolje bi bilo i vama i nama!!! Vama treba „reset“ a nama “ fast forward“!

  8. @Prn

    Da ima vise „ljudi“ kao „Bucko Razmisljam“ vi Albanci bi se vec rasirili do Horgosa. To sto „Bucko Razmisljam“ svoje nagomilane frustracije u odnosu na Srbe i Srbiju kanalise tako sto navija za svakoga ko je protiv Srbije i Srba pa makar bili u pitanju i najveci nacosi i ratni zlocinci najvise govori o njemu.

  9. @ Vlada
    A hoćete li onda uzeti pušku u ruke i u odbranu Kosova ili da to drugi urade, pa kad bude oslobiđeno da vam jave u inbox?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.