Beograd pomaže Tirani na evropskom putu

* Ardijan Hakaj: Očekujemo savete i pomoć od srpskog pregovaračkog tima
AKTUELNO: Albanija očekuje otvaranje pregovora za članstvo sa EU

Ostavite komentar


  1. Ako oni iz Albanije budu cekali da im politicari iz Beograda pomognu
    /na putu ka EU/ pogotovo patriote i rodoljubi iz SPS i radikala -svih boja …cekace oni iz Albanije malo poduze dok se politicari iz Beograda "ne usaglase" medju sobom,
    zatim sa Moskvom,Dodikom,Amfilohijem….kao i "nasim prijateljima" sa Kube i Madagaskara. A to ce sve biti tamo negde do 2030 god.

  2. Dr Mans, Zrenjaninac

    A da upisete vas dvojica neki kurs iz pravopisa i gramatike a ako uspete da ih predjete da krenete i sa saniranjem tog palanackog stokholmskog sindroma koji vas ozbiljno drma?

  3. Pa da se ispravim….."pravopisno",…..Beograd…..eto….postovani "dokoni autosovinist"-o,i……al““ ta ispravka ne menja SUSTINU mog““ prvog komentara !!!! Sustina je vazna a ne forma !!!! A k““o razume,razume a k““o ne, nikom nista,setice se mozda "za dan bezbednosti" !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.