Beograd traži da EU reaguje zbog izjava iz Hrvatske

*Napori Srbije da uspostavi dobre odnose sa Hrvatskom nisu urodili plodom, tvrdi predsednik Srbije*Nebojša Stefanović: Voleo bih da vidim reakciju EU, EK i Majkla Devenporta
Uprkos tvrdnji premijera da će se članovi Vlade uzdržati od uzvrćanja hrvatskim zvaničnicima, nastavljeno prepucavanje između Beograda i Zagreba

Ostavite komentar


  1. Hm,hmm…moz da bidne, al nemora da znaci, nego da te pitam, da Milanovic mozda nije niko iz semena koje si ti bacio u Antinu…?

  2. Predsedniče, molim vas: ““““možemo da očekujemo najžešće moguće napade, ne na Srbiju, koliko na Srbe kao narod, kao naciju““““ – fokusirajte se malo, molim vas.

  3. Kladio bih se da predsednik Nikolić Milanovića podseća na vojvodu Nikolića!

  4. Premijer je pre neki dan rekao da niko iz vlade vise nece da odgovara i komenterise izjave hrvatskih politicara, a sada se javlja Predsednik i uporedjuje Milanovica sa Pavelicem …Da li nam je ovo uopste potrebno ,i dokle ce da traje ,mozda dok im prodju izbori ,pa onda sastanci rukovanja i zamlacivanje naroda o dobrosusedskim odnosima,eeej…politicari.

  5. Bolje da bivši srpski radikal prispita svoje i izjave ministara vlade svog dvorišta u odnosu na državu Hrvatsku i sve Hrvate ( a ne sve hrvatske građane).

  6. Stice se utisak da je Nikolic licno poznavao Pavelica. S obzirom na grobarsku proslost, ni to nije iskljuceno.

  7. Čoveče,šta se ti mešaš u unutarnje poslove druge zemlje? Jugoslavija je sahranjena uz tvoju pomoć i to u krvi i suzama!

  8. Pa nisam znao da je gospodin Nikolic poznavao Pavelica, kad ga ovaj
    "podseca" na njega. On mu dodje nesto kao Palma kom su Beethoven i Mozart svirali na uvce kad je bio mali…..

  9. Izjave poput "sake jada" i "veliko sranje" su nedopustive jer predstavljaju iznosenje najvecih tajni svih drzava u regionu! Korisna strana svega je ipak da je sad jasnije sta premijer Vucic misli kad kaze da je Srbija lider u regionu…

  10. Pa zašto Nikolić,Vučić,Dačić,Vulin,Stefanović,Pupovac… ne tuže Milanovića za neformalne izjave date na neformalnom skupu,već se primaju k““o zumbuli u beton ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.