Berbok: Kosovo smanjilo tenzije odlaganjem izbora, ali je nedavna retorika Srbije učinila suprotno

Ostavite komentar


  1. Berbok je na Tviteru ocenila da je Kosovo smanjilo tenzije odlaganjem izbora, ali je „nedavna retorika Srbije“ učinila suprotno.
    To ne verujem jer nije tako !
    „Kosovo je smanjilo tenzije odlaganjem lokalnih izbora. Nedavna retorika iz Srbije učinila je suprotno. Predlaganje slanja srpskih snaga na Kosovo potpuno je neprihvatljivo, kao i najnoviji napadi na Euleks. Sva moja podrška ide dijalogu koji vodi izaslanik EU Miroslav Lajčak“, navela je nikakvih napada nije bilo od srbije nego svih tih napada godinama jesu od pristine nije to prvi put i da se neko cudi svako zlo i zlocina su taj narod doziveli to se i danas vidi kao kurti sto silom napada i zeli silom da opljacka da silom svega laze i da bezi da izmisli svakih lazi i neistine da svega prekrsi i da nista ne postuje zasto niko o tome nece od tog zla i zlocina da govori govorise o srbiji sto godinana svega trpela to se nenoze vise dozvoliti lazi su na gomili i raznovrsnih to je sramota ! dosta je bilo zla i lazi to je mnogo godina lazi i prevare previse ih ima srbija ima pravo da vrati svoju vojsku i svoju policiju u svojoj zemlji to je njeno pravo i uz medjunarodnog prava UN sto i pripada to pravo srbija ima !!!

  2. To zlo nije od srbije sto svi vidite neka se niko ne oslepi treba da vidite istinu dosta nam je lazi i nepravdi to ceo svet moze da vidi samo neki to nece da vide takose nemoze jesu neistine !!!

  3. AP Kosovo bile deo konstituivne RSFJ sa parlamenton i vladom Po1974 ustav Serbia nije imala nikakva prava na Kosovo dol Milosevic skinuo to Za svako delo trbalo odobrenje pristine poako nema RSFJ vise Kosovo je nezavisna drzava Djaba vam je sve

  4. Од немаца ништа ново, све по старом, нема изненађења, само опрез и стрепња.

  5. Ali je zato Kosovo pocelo sa hapsenjima nevinih Srba u cilju osvete i konacnog resenja srpskog pitanja

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 5

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.