Beširi: Kasno Ivica na Kosovo stiže

Ostavite komentar


  1. Prevaziđeni političari i njihove politike s jedne i druge strane, traju li traju.
    S takvim odnosom prema susedima i saradnji u svim oblastima života, obe strane ne otklanjaju štetne posledice isključivosti, niti stvaraju mogućnosti za trajni mir i napredak, a kada se spominje novo stanje, misli se na ceo milenijum koji je tek počeo.
    To znači da nisu ništa naučili iz proteklog, brojnih ratova i nemira, razaranja, nepravdi i izgubljenih života. Jedni su se pravili geniozni jedan vek, drugi, drugi i tako milenijum unazad. Važniji su im kapric (zavet, besa), vlast i novac, od života i patnji ljudi kroz vekove. A pati i jedna i druga strana. I jedan i drugi narod. Bivaju gladijatori u očima imperatora koji se smenjuju i očima Boga koji se ne smenjuje.I tu se slažu. Slava je prolazna, a Bog jedan. Zauvek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.