Beširi o rezoluciji EP: Srbija u budućnosti može biti tretirana kao agresor

Ostavite komentar


  1. Jel to znaci da 70% planete je nepriatelj EU? Niko od njih nije uveo sankcije Rusiji

  2. Treba ocekivati pojacani pritisak Rusije da Vucic otvori drugi front na Balkanu i tako smanji pritisak medjunarodne zajednice sa Ukrajine.

  3. Beširi o rezoluciji EP: Srbija u budućnosti može biti tretirana kao agresor agresori su oni sto jesu napadali nato eu sa albanskim teroristima zajedno nije srbija napadala nikoga ni jednu zemlju srbija treba da brani svoju zemlju jer je njena i svoja se zemlja nikome ne da kosovo je srbija i nema nikakvih sankcija protiv rusije nikakvog prava niko nema da sami odluce u tudjoj zemlji srbija ima svoju neutralnu politiku !!!

  4. Niko nema pravo da odluce za srbiju u njenoj zemlji treba da sami videte sto sami svega prekrsili i krsite i jos trazite silom od srbije da uvodi sankcije nikakvo to pravo nemate rudija i srbija su prijatelji i ostsce zauvek nikskvog!!!

  5. Niko nema pravo da odluce za srbiju u njenoj zemlji treba da sami videte sto sami svega prekrsili i krsite i jos trazite silom od srbije da uvodi sankcije nikakvo to pravo nemate rudija i srbija su prijatelji i ostsce zauvek !!!

  6. treba da sami vidite sto sami svega prekrsite i krsite i jos trazite silom od srbije da uvodi sankcije nikakvo to pravo nemate rusija i srbija su prijatelji i ostsce zauvek !!!

  7. A kako su se samo lepo ponasali do sada i kako su sa postovanjem tretirali Srbiju… Cudo jedno. Ako i bude tako kako predvidjaju nvo botovi, ko ce uopste primetiti razliku u tretmanu Srbije? Ucenjivanje, dupli standardi, podrzavanje svega sto je protiv Srtbije i Srba, slaba Srbija „stabilan“ Balkan… Bilo i ostalo.

  8. Pa tretiraju nas i mnogi bolje nego što zaslužujem i kako se ponašamo, mislim na vlast, a tu vlast je valjda izabrao neki narod koji bolje i ne zaslužuje

  9. Da se Besiri pita, opet bi nas bombardovali.

    Njegovo udruzenje koje on zove institut je na infuziji pogodite koga.

  10. Besiri je sigurno medjunarodni autoritet cim mu pridajete ovoliki prostor.

  11. Ovaj za EU ko dr.Sekler za covid, dajte neke druge sagovornike, skoro svaki dan citamo iste teze gdina Besirija .

  12. Prvo sam se pitao ko je ovaj lik. Onda sam malo ukucao ime na Guglu i lepo stoji njegov sajt. Na njemu biografija, pa karijera, a tamo karijeru zapoceo u Helsinskom odboru. Dalje citao nisam….

  13. Sta prosecan Srbin misli i kako komentarise stavove EU i gospodina Besirija , doticne jako potresa. A to sto mi imamo slabo pamcenje je nas problem . Kada nas budu ponovo mlatnuli i ekonomski i nedaj Boze oruzjem, ima opet da izigravamo Kalimera i vicemo na sav glas -Nepravda , nepravda…

  14. Ako ne uvedemo sankcije uvešće oni nama ko iz devedesetih. Ma jok, uopšte ne deluje ucenjivački.

  15. Amnezija, srpska bolest najmilija!

    Ali ima istorija lek za to, samo se ponovi i eto ti za cas cari devedesetih!

  16. Ovaj direktor firme u kojoj je sam i jedini zaposlen dobija ogroman novac da ponavlja mantre ko papagaj. EU već 10 godina žmuri na stanje u ovoj državi. Nije je interesovalo stanje medija, ljudskih sloboda i manjina. Sad se kao tog uzgred setila ali naravno samo usput. Da ovaj uvede sankcije sve ostalo bi mu i oprostili.

  17. Kakva nebuloza!Odakle ovi podaci o ekonomskoj razmeni,iz obdaništa?

  18. Samo ime vam govori da vam je Srbija teg na nozi ,pa ima li veceg agresora od smerike i takve eu

  19. “Gotovo je izvesno da se Srbija svrstava s agresorom i tako može biti i tretirana u budućnosti.“ Како вас није срамота, Срби су победници у два светска рата. Размислите где је био ваш народ тада.

  20. Bitna je samo rezolucija UN!!! Sve ostale sluze za brisanje d.peta!!!!

  21. Od ratnohuškačkog radikalskog režima ništa bolje se nije ni moglo očekivati. To nam je najgora parazitska vlast u istoriji Srbije, koja otvoreno radi protiv interesa svojih građana.

  22. Gotovo je izvesno da se Srbija svrstava s agresorom i tako može biti i tretirana u budućnosti.“ Како вас није срамота, Срби су победници у два светска рата. Размислите где је био ваш народ тада.
    Ali poslije 1980. Srbi su na krivoj strani istorije, uvjek protiv UN i njenih odluka tako i danas. Srbi sami sebi postavljaju problem bez da ih iko pita. Samo nastavite, daleki ćete dogurati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.