Bešlin: Moskva raspirivala „kosovski fitilj“

Istoričar Miloš Bešlin o Rusima i Slobodanu Jovanoviću

Ostavite komentar


  1. Veliki pozdrav za istoričara Bešlina i njegovo hrabro prezentovanje istorije koja se desila ali je skrivanja od srbalja. Srbljima je preko potrebna, kao hleb nasušni, opštenacionalna debata o svim istorijskim prelomnim trenucima u kojoj bi učestvovali javno bez ikakve srdžbe, agresivnosti, pretnje ili nečeg sličnog, svi bitni činioci akademske zajednice uz faktografsko i činjenično potpuno tačno analiziranje naše političke istorije i ličnosti koje su je obeležile bez ikakve pristrasnosti i navijanja. Samo na taj način ćemo izbiti iz ruku najjače oružje današnjih političkih diletanata koji su oteli državu od građana i to kako pozicionih tako i nekih opozicionih stranaka, a to je neznanje i zloupotreba naše stvarne istorije.

  2. Nakon nedavnog gostovanja Beslina na Milovoj rezimskoj televiziji kod najrezimskijeg „novinara“ koji postoji u Milogoriji gde je izjavio, izmedju ostalog , da je „Crna Gora uzorna gradjanska drzava“, sve njegove izjave tesko da vise mogu da se shvate za ozbiljno.

Ostavite komentar


Politika

"Dačić svestan da nije terorizam, skreće pažnju": Momir Stojanović odgovara da li ubistvo policajca u Loznici može da izazove novu krizu Beograda i Prištine 10

„Dačić svestan da nije terorizam, skreće pažnju“: Momir Stojanović odgovara da li ubistvo policajca u Loznici može da izazove novu krizu Beograda i Prištine

Momir Stojanović, bivši direktor Vojno-bezbednosne agencije, kaže za Danas da izjave ministra policije Ivice Dačića i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petković povodom ubistva policajca u Loznici, za koje je osumnjičen Albanac s kosovskim pasošem, služe skretanju pažnje sa drugih tema, poput iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.