Besnik Bisljimi povodom Vučićevih izjava o „novoj Oluji“: On preti Srbima, važno nam je da ih opustimo

Ostavite komentar


  1. Ovaj odgovor Besljimija gde kaže „važno nam je da opustimo Srbe“ mi liči na fašističke metode kada su terali Jevreje da u gasne komore da idu pevajući ! Isto je!

  2. Ali ste gi opustili Srbe .Pre ce biti da zelite da ih etnicki ocistite sa Severa jer svakim danom hapse se Srbi upadi po kucama maltreturanja hapsenja bez ikakvogr azloga pa onda se puste saslusanja sta je to nego stvoriti strah kod Srbe da sto pre napuste Sever

  3. Vučićevih izjava o „novoj (Kosovskoj) Oluji“
    Komentar: rezim Beograda, po artikulacijama je reinkarnacija Miloseviceve artikulacije: stavlja serbe pred ultimatumom. srbi ili u deo Kosova koja ce se nazivati SRPSKA (po modelu RS u BiH) ili put pod noge. Vučić nek kaze koji deo teritorije Srbijedrzavu model 2006 se zove Hrvatsko, Albansko, Bosnjacko, Madjarsko, Rumunsko, Bugarsko, Crnogorsko…??!!

  4. Isti scenario Knina ! Kao ovi pokusavaju nesto da pomazu srba a u stvari cine zlo ! Vec su ih spremali za traktorijadu. Pa polovina srba u sever Kosova su kolonizatori i nisu sa Kosova. A ceh placaju srbi koji su tu ziveli.

  5. Ova ekipa nam je rušila srpske grobove inskrnavila manastire poslednjih 40+ godina, proterala stanovnistvo i na kraju otela zemlju uz pomoć nato. svaki dalji razgovori je suvišan jer im je očigledan cilj etnicki čisto Kosovo.

  6. @Dardani

    Cim se neko potpise sa „Dardani“ jasno je sa kim se ima posla… Hahhahaha. Cim verujes u te bajke o Ilirima i Dardanaima, garant verujes i u Deda Mraza sa sve letecim irvasima, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.