Bez novih priznanja Kosova u poslednje dve godine

Ostavite komentar


  1. Ne trebaju nove zemlje da priznaju Kosovo, već da ove koje su priznale preispitaju odluku!

    1. Amerika je tata i vojno i finansijski. A nas Srbistan podrzavaju Limpopo i Glondza i sl.

      1. Ne dragi iseljeniče…Po tvojoj logici onda nam je Rusija majka…a majka je jedna….

    1. Ako u skorije vreme neka nova drzava ne prizna Kosovo ..plašim se da će Cia razmatrati postojanje N1 tv..

  2. Sve dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova, ono neće postati nezavisna država, a to znači da neće nikada.

  3. Nastanak jedne države i poštovanje njenog suvereniteta se ne zasniva samo na priznanju pojedinih država OUN već i prihvatanje u celosti Deklaracije o ljudskim pravima, što mislim da će to teže ići !

  4. Mislim da je glavni razlog ne postojanja novih priznanja Kosova to da su mnoge zemlje bolje upoznale Albance i Srbiju.

  5. Sta da priznaju ljudi moji!??? Divljastvo i destrukciju niko ne podrzava!

  6. Ko zadnji se smije je najbolje mi smo nezavisna drzava ito je vam receno i u berlini inema promjene granice samo oni ko fantaziraju jos misle da je dio srbije nikad nije bilo noti nece bit

    1. Смешни сте … и, шта ћете с тим признањем које НИКАДА нећете добити? Пола грађана Косова и Метохије се иселило, серијски убица и криминалац вам је председник покрајинске владе, орангутан. Ништа ви не можете, ни воду своју немате.

  7. Kosovo je medunarodno pravni subjekat i 112 država nije mali broj jer postoje države koje su priznate od puno manjeg broj država i postoje bez problema, pa ce tako postojati i Kosovo. Sve drugo je gubitak vremena debelo kašnjenje Srbije za civiliziranim europskim demokracijama. Srbija nema kapaciteta koje bi ponudili rijesenje kao sto je to uradio Uaev i Cipra jer Srbijom vlada ista ekipa If prije 30 godina, isti mentalni sklop isti populizam i stalno produciranje neprijatelja iza svakog ćoška.

  8. Redakcija Danasa bi trebalo češće ovakve tekstove da pripušta u javnost jer je to pravi mamac za botove i njihove poslodavce koji misle da će svoju veleizdaju iz 1999. i 2013. moći da sakriju od javnosti ovakvim botovskim komentatorlukom. Respect za redakciju Danasa.

  9. Nedostaju velikoumna mišljenja na ovu temu još tri botovska tastaturna imena: janko sa malim j, Zoran Knežević i zabludeli Miodrag iz Peći. Tada bi komentatorluk imao potpuni uvid u botovsku vojsku na sajtu danasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.