Bez odgovora o Nikolićevom stambenom pitanju

Agencija za borbu protiv korupcije odbila da dostavi Danasu podatke o nekretninama aktuelnog predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. U Svajcarkoj za oko 50 Fr. po informaciji mozete saznati bilo koji m2 zemljista ( objekta) kome pripada. Mozete saznati i koliko je neko platio porez za odredjenu godinu ali ne i bruto prihode. Nema nelegalnih objekta i bez dozvole.

  2. Nebih ulazio u pricu dali je AV Nikolicu dao drzavnu vilu na dozivotnu upotrebu vec bih se osvrnuo na sistem katastarske Upprave. U uredjenim zemljama svaki pedalj zemlje je evidentiran i zna se ko je vlasnik. Svaki put kad se bilo koji deo vlasnistva stavi kao pod hipoteku to se registruje u centralnom registru nekretnina tako da se spreci da se jedan te isti subjekat proda po pet puta. Takodje sve transakcije sto se tice nekretnina su transparentne tako da se spreci da stranci ili kriminalci kupuju nekretnine i peru pare. Transparetnost je vazna zato se zna ko sta poseduje.

  3. Neka ga u vili na Dedinju, lakše ćemo ga naći… da mu uručimo npr. neki orden.

  4. U Srbiji se i sada i ranije otimalo tudje. A politicari koji su bili ili su sada na vlasti navikli su da dele tudju imovinu ili imovinu Srbije, kao da im je deda ostavio u amanet. Tako da predsednik Nikolic nece biti izuzetak. Ali tesko ce se gradjani izboriti sa kradjama i otimacinama, jer se to prenosi sa jedne vlasti na drugu.

  5. A bespravno isečena državna šuma na levoj obali Save i bespravno podignuti objekti za njega i nejaku decu. To se ne računa, to je pojela maca. Na levoj obali Save niče Divlji Novi Beograd, zovu ga i Kaluđerica na Savi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.