Bez odgovora o razgovorima o zajedničkom kandidatu

Mićunović, jedan od osnivača i prvi predsednik DS, postaje samo član stranke
Dragan Šutanovac i zvanično postao predsednik DS

Ostavite komentar


  1. Šta mogu DS, i ostala opozicione stranke, da postignu i da se ujedini, još ako se i SNS i SPS dogovore oko vladajućeg kandidata, opozicija nema ni promil šanse.

  2. Pa kome Šutanovac da prica o zakonu i pravima, država je ostala u neverovatnim dugovima posle njih a sad želi da pomaže, neka hvala!

  3. Verovatno ce se dogovoriti da Sutanovac bude zajednicki kandidat ipak se on navise obogatio od ovih sto su ostali u DS-u.

  4. Micunovic je osnovao stranku i odnece je u grob sa sobom izgleda. Ako uopste bude umro jer kako je krenuo bice tu i kada svi ovi nestanu.

  5. Videli smo pred parlamentarne izbore kako izgleda to opoziciono razgovaranje i dogovaranje oko zajedničkih kandidata. Nama šanse da se dogovore, sujeta ih razjeda na sve strane.

  6. Koliko vidim i Micunovicu se ne dopada da bude pocasni.Da ne bi i on zeleo da bude predsednicki kandidat?hahah

  7. Mićunović je već odavno istrošen plitičar, valjda je toga i sam svestan. A kad je reč o zajedničkom kandidatu, ni tu me ništa ne čudi, jer se nalaze pred velikim zadatkom.

  8. A sa kim da se dogovori, Đilasom izbacili ga, Tadićem, oterali ga, Pajtićem, Šutanovac ga šutnuo,Jovanovićem Čedomirom, on ih sve prezire kao i oni njega, sa onim klovnom iz DJB ili Sandom Rašković koja je u vašem listu izjavljivala da može da preuzme ulogu tog kandidata, a ovi iz DSS je izbacili i šutnuli.Po izbacivanju i međusobnom šutanju nema im premca .

  9. Kako da se dogovore oko kandidata kada nisu u stanju da reše najprostije pitanje članstva u stranci.

  10. Kada on sam kritikuje svoj i rad vlade u kojoj je bio sta on vise ima da trazi na politickoj sceni ove zemlje, nek se skloni kao i svi, nikakve udruzenja mu nece pomoci.

  11. Ostali ste uskraceni za odgovor jer do tog sastanka i nece doci nikada.Naime, politicki lideri opozicionih stranaka su toliko narcisoidni i svako od njih zeleo bi da jedino on bude taj zajednicki predsednicki kandidat opozicije.Pojavice se samostalno na izborima i odmah u prvom krugu izgubiti.

  12. Svako tu gura sebe, dok je jos sve nezvanicno. Videcemo koliko ima istine oko Sorosa i Jankovica. Svaka istina izadje na videlo, bez obzira da li neko demantuje ili ne..

  13. Bravo za botove! Ocigledno aktivni u sirenju neznanja, demagogije, omalovazavanja opozicije i predstavljanju Vodje kao najpametnijeg medju Srbima! Sendvic i sok nisu i nece biti buducnost Srbije!

  14. Koga još zanima ko će biti kandidat opozicije, jer oni svakako nemaju nikakve šanse, narodu je dosta njihovog lopovluka.

  15. Siguran sam da će Šutanovac biti kandidat za predsednika Srbije, ili jedini ili jedan od kandidata opozicije, ako bude dogovora samo on želi biti jedini kandidat, ako postoji drugo ime iz opozicije i on ide na listu kandidata.

Ostavite komentar


Politika

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra 10

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra

Prva sednca Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o 60 tačaka dnevnog reda, između ostalog, i o Deklaraciji o budućnosti srpskog naroda, koju je pred poslanicima predstavio premijer Miloš Vučević, kao i o nizu finansijskih odluka, završena je danas oko 18 časova, a nastavak sednice predsednica Skupštine Ana Brnabić najavila je za sutra, 24. jul, u 10 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.