Bez pripadnika Levog bloka na protestu „1 od 5 miliona“ 23. februara

Ostavite komentar


  1. Koliko ima tih iz levog bloka? 10, 30 ili 50 mozda? Nikad cuo za njih, a vala takvi nam i netrebaju. Ja savakako izlazim sa porodicom i po kisi, suncu i snegu.

      1. Bravo momci i devojke. Samo ja bih ipak isla pored, iza, ispred, sa ostalim protestantima. Sadasnja vlast treba da padne, a onda ce poceti tuca za sledecu vlast. Onda treba da budete tu da pomognete onima iz protesta koji su za stvarne promene. Nije bas ni cela opozicija da se baci. I jos nesto levicari moji imajte u vidu, nikad ne mogu da se ostvare svi ciljevi, ali neka se ostvare najvazniji, ili neki, za dobro drustvo treba se dugo boriti. A kad se izboris, istorija kaze, ono se brzo umetne na ono sto ne treba pa opet ispocetka.

    1. Bravo.I nije vam mesto medju nama.Bili ste na protestu pet metara od nas I ometali ste skup.Nedolazak vam je pravo resenje.

  2. sirotinja je uvek bio odličan materijal za manipulaciju od strane
    svih od samog početka višestranačja—-pogledati rezultate!
    jedino je u sfrj imala posao, socijalno, zdravstvo, stan, godišnji…
    zato i smetaju i jednima i drugima sa svojim zahtjevima~

    Ustajte, prezreni na svijetu,
    Svi sužnji koje mori glad!
    To razum grmi u svom gnjevu,
    Kraj u ognju bukti sad!
    Prošlost svu zbrišimo za svagda,
    Ustaj, roblje, diži se!
    Sav svijet iz temelja se mijenja
    Mi nismo ništa, bit ćemo sve!
    |:To će biti posljednji
    I odlučni teški boj.
    Sa Internacionalom
    Sloboda zemlji svoj!:|

  3. Levi blok je ubacena Vuciceva peta kolona,njegova predhodnica za „mirno“razbijanje demonstracija.Posle njih dolazi „teska artiljerija“,navijaci,“nasi“i sl.bagra.A na kraju policija odana Stefanovicu i Vucicu.Sve pod parolom zastite „postene“ Srbije.

    1. Prijatelju tvoj sendvič je namazan istim namazom kao Vučićev i ako si „demokratski“ orjentisan.

  4. Ja sam levicar i smeta mi kad levi blok dolazi na proteste protiv Vucica da se sukobljavaju sa Djilasom. Ajde neka malo otvore usta protiv vlasti a ne protiv opozicije, rezimski mediji vec dovoljno prave propagandu.

  5. Najbolje vam je, vama iz tzv. Levog bloka, da se uopste ne pojavljujete na autenticnim protestima gradjana Srbije. Vi tu ne spadate, vama tu, jednostavno, nije mesto. Vi ste (a da toga mozda niste ni svesni) obican istorijski anahronizam. Prevazidjeni ste. Verovatno jos uvek niste dokucili da je ideologija koja vas inspirise i koju zastupate nepovratno odbacena na smetliste istorije. Te ideologije vise nema, ne „prima“ sa ona vise! I to zato sto je, u primeni svojoj, odnela, nazalost (o cemu vi najverovatnije pojma nemate), milione i milione ljudskih zivôta… Zato, pripadnici Levog bloka, protestvujte vi sami do mile volje, kada i gde hocete, samo pustite slobodne gradjane Srbije da se, BEZ VAS, (iz)bore za svoja Ustavom i zakonima (za)garantovana prava. I – hvala vam na tome. Na kraju, jos jedna mala poruka za vas: „kad odrastete, kada razmislite – kaz’ce vam se sâmo“…

    1. Da li Vi, Sonja, mislite da je Savez za Srbiju sposoban i voljan da se bori za promenu čitavog sistema? Da li vi mislite da se u trenutku kada su državne institucije potpuno razrušene i kada vlada klijentelizam, da na vlast treba da dođe neko ko je već bio na vlasti i imao priliku da menja sistem, ali ga nije menjao? Ako ste zaista za pluralizam mišljenja, zašto vam onda smeta neko ko ne veruje da je Savez sa Srbiju sposoban da napravi neophodne promene? Da li želite da, 5 godina nakon što bude pao SNS, ponovo protestujete i ko će onda biti kriv?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.