Bez prisustva srpskih odbornika, uz zastavu Kosova i Albanije: Gradonačelnik Zubinog Potoka položio zakletvu

Ostavite komentar


  1. Nista se ne vazi niti sta vazi niticese sta vaziti osim prava i pravo srbije u njenoj zemlji uz UN i rezolucija 1244 sto se nemoze izbeci to jeste pravo srbije sto niko nema pravo da opljacka niti da je silom spreci od njenih prava niti njene zemlje to pravo niko nemaju u tudjim zemljama da silom zlocinom nezakonito illegalno svega prekrsenog sebi daju za pravo sto nemaju nista se ne vazi nikakva illegalna nezakonita zastava kosova i nema sta da trazi albanska zastava u tudjoj zemlji to da se odmah skloni kao i kosovska ne vazeca zastava sa tudje zemlje nemzese silom i svakim zlocinom sebi dati za pravo sto nikakvo nemaju u tudjoj zemlji to je zlocin silna provojacija sto bikakvog prava nemaju !!!

  2. Prema podacima Centralne izborne komisije, na izbore na severu Kosova koji su održani 23. aprila, izašlo je 3,47 odsto birača, odnosno 1.567 građana od preko 40.000 upisanih birača. Srbi su bojkotovali te izbore. !!!

  3. Takose to ne nemoze nemaju nikakvog prava niti lazne zastave niti laznih gradonacelnika sto nisu niti vaze sve je to zlocin provokacije i to da se sklone jesu nevazeci illegalne nazakonite i ne vaze u tufjoj zemlji gde to ima i da se silne provokacije odmah sprece nemaju nikakvog prava da silom sami sebi daju to pravo u tudjoj zemlji dati sto nemaju to je sramota takose u nicijom zemljama ne radi niti to ptavo imaju to je cirkus sto se vidi zlocin dosta je bilo zla i provokacije raznih lazi gde ima to je sramota !!!

  4. Nikakvih zakletvi se ne vaze u tudjoj zemlji to je cirkus zla i provokacije da se te silne provokacije u tudjoj zemlji sprece nemozese silom i svakim zlocinom i raznim lazima raditi u tudjoj zemlji sta god se zeli to se nikada nece dozvoliti nikakvog prava nemate kosovo je zemlja srbije to je njeno pravo i njena zemlja sto niko nema pravo da je spreci i jeste njeno pravo da je brani odbrani sto niko nema pravo da je spreci jeste njeno prsvo i obaveza u svojoj zemlji i da radi !!!

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.