Biber: Kreiranje krize i napetosti na Zapadnom Balkanu

Ostavite komentar


  1. Samo je Srbija problem. Sve ostalo je reakcija. U slucaju da se Srbija odrekne intervencionisticke politike, sa ponovnim ratnim prijetnjama, stvari bi se popravile skoro trenutno u pozitivnom smjeru 90 posto.

    1. Bojim se da prijatelju regionalni debelo grešiš jer teško da su cvećke u ostalim državicama zapadnog balkana. Odnosno to su većinom kopirani primerci naših srpskih mrzorodnih vlasnih protuva i sirovina kojima je pljačka i lično bogaćenje jedina životna premisa a služba im je dala odrešene ruke da čine šta im je volja. Da nekim slučajem, možda čudnim sticajem okolnosti, u Srbijici ili nekoj drugoj državici, na vlast dođe neko potpuno normalan i moralan koji je pretnja vlasnom establišmentu odmah bi mu služba smotala svilen gajtan oko vrata uz pomoć preostalih protuva iz zemlje i okruženja i brzo bi taj siromah skončao u aleji zaslužnih građana. Krv nije voda, veruj mi balkan je to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.